Mihai Budeanu de la 3 Sud-Est are coronavirus: „Starea lui nu este foarte bună”

Mihai Budeanu are coronavirus
Mihai Budeanu are coronavirus si se afla in stare grava

Îndrăgitul artist a ajuns la Terapie Intensivă din cauza noului coronavirus, iar medicii spun că are nevoie de plasmă pentru a se face bine.

Vești cumplite pentru fanii formației 3 Sud-Est. Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membri, are coronavirus.

Medicii sunt îngrijorați de starea sa de sănătate. Mihai Budeanu, în vârtstă de 44 de ani, a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia, care este spital suport Covid, însă în decursul zilei de joi, 19 noiembrie, bărbatul a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, fiind internat la Secția de Terapie Intensivă.

Potrivit specialiștilor, Mihai Budeanu are mai multe probleme cu respirația și ar avea nevoie și de plasmă.

Citeste si: COVID-19 București! Nu mai sunt locuri la terapie intensivă!

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mihai Budeanu
Mihai Budeanu este infectat cu noul coronavirus[Sursa foto: Facebook]

Medicii de la spitalul din Medgidia, unde a fost transferat, au confirmat faptul că starea de sănătate a lui Mihai Budeanu este foarte delicată, iar greutatea îi îngreunează respirația, potrivit surselor care au făcut declarații pentru ObservatorNews.


Municipiul Constanţa, în carantină de vineri seară

După ce rata de infectare în județul Constanța a ajuns la 5.97 la mia de locuitori iar la nivelul Municipiului Constanța este de 9.11, autoritățile au decis carantinarea Municipiului.

Citeste si: COVID-19 Europa! Slovenia a prelungit starea de urgență!

Astfel, Prefectura Constanța a transmis joi, prin intermediul unui comunicat de presă că prefectul Silviu Coșa a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, cu propunerea instituirii măsurii de carantină zonală a municipiului Constanța, începând cu data de 20 noiembre, de la ora 20.00.

„Măsura va fi luată ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în reşedinţa de judeţ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populaţia totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

Sursa: Observatornews.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andra Volos, de urgență la spital! Ce a pățit fosta iubită a lui Bogdan Mocanu?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies