Mihai de la Puterea Dragostei, primele declarații despre fetele din casă! Fanii l-au cuplat deja cu Paula, care seamănă cu fosta lui soție

Mihai de la Puterea Dragostei, primele declarații despre fetele din casă! Fanii l-au cuplat deja cu Paula, care seamănă cu fosta lui soție
Mihai de la Puterea Dragostei, primele declarații despre fetele din casă! Fanii l-au cuplat deja cu Paula, care seamănă cu fosta lui soție

Mihai Borviz a făcut senzație încă de la intrarea lui în casa de la Puterea Dragostei: e înalt, frumos și tatuat! În plus, tânărul e obișnuit să fie filmat, el a mai fost concurent într-un show matrimonial.

Mihai a venit să-și încerce norocul în dragoste din nou într-un show matrimonial. El a fost concurent într-o altă emisiune, unde a cunoscut-o pe Mihaela, Miki cum îi spun prietenii, cea care i-a devenit apoi și soție. Căsnicia lor nu a durat prea mult, Mihai Borviz divorțând de Miki în mai puțin de un an de la semnarea actelor la Starea Civilă.  Acum, Mihai este concurent la Puterea Dragostei și speră că-și va găsi aici o nouă parteneră.

Fanii l-au și cuplat cu Paula, asta pentru că a apărut o poză cu ei doi, iar bruneta pare atrasă de Mihai. Mulți cred chiar că Paula seamănă cu Miki, fosta soție alui Mihai Borviz.

Citeste si: Primele declarații ale lui Bogdan Mocanu după ce au apărut imagini cu el făcând videochat: "Eram mic, aveam facultate, chirie, tratament de plătit"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce mașină de fițe are Paula de la Puterea dragostei! A ales o culoare cum rar vezi pe străzile din România

Însă, în primele sale declarații, Mihai spune că nu e hotărât. ”Nu mă grăbesc. Vreau să cunosc toate fetele mai întâi”, spune Mihai de la Puterea Dragostei.

Mihai are și un bun sfătuitor, el stă în cameră cu Mădălin None, concurentul care s-a reîntors acum la Puterea Dragostei.

Cum a reacționat Miki, fosta soție a lui Mihai, după ce acesta a intrat în casa de la Puterea Dragostei

Miki a publicat pe contul personal de socializare un mesaj cu subînțeles. "Un bărbat frumos găsești la orice colț. Însă un bărbat bun, care să știe cum să te iubească, găsești din ce în ce mai rar", este ultimul mesaj publicat de Miki, fosta soție a lui Mihai, noul concurent din casa Puterea Dragostei.

Mihai de la Puterea Dragostei și Miki au devenit soț și soție în septembrie 2017. Însă relația lor nu a rezistat. Încă de la începutul anului 2018 au început să apară zvonuri conform cărora s-au despărțit.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies