Mihai Dedu, despre momentul în care l-a cunoscut pe Cristian Țopescu. Confesiunile despre comentatorul sportiv. “Am învățat niște lucruri fabuloase.”

Mihai Dedu, despre momentul în care l-a cunoscut pe Cristian Țopescu. Confesiunile despre comentatorul sportiv. “Am învățat niște lucruri fabuloase.”
Mihai Dedu, despre momentul în care l-a cunoscut pe Cristian Țopescu. Confesiunile despre comentatorul sportiv. “Am învățat niște lucruri fabuloase.”

Mihai Dedu a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe Cristian Țopescu.

Mihai Dedu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri de pe micile ecrane, iar numele său este legat și de numeroase performanțe în sportul românesc. Are o carieră de succes în lumea televiziunii și a învățat de fiecare dată de la cei mai buni, până să ajungă pe ecranele de pretutindeni. Nu a lipsit nici de la rubrica sportivă, acolo unde a activat patru ani până să aducă cele mai noi informații publicului, însă nici partea de online nu a fost trecută cu vederea, începându-și activitatea ca redactor de știri sportive.

În cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, acesta a povestit despre un om pe care l-a întâlnit și care l-a ajutat foarte mult în acest domeniu.

Mihai Dedu, despre momentul în care l-a cunoscut pe Cristian Țopescu și fiica sa

Citește și: Cum a ajuns Mihai Dedu să piardă controlul kilogramelor în plus? „Mâncatul după ora 00:00, seară de seară. S-a acumulat și stres, oboseală, carbohidrați.”

Cristian Țopescu
Cristian Țopescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum a reușit Mihai Dedu să slăbească 30 de kilograme în 4 luni și cât de mult l-a ajutat fiul său în acest proces? „A zis că nu crede în așa ceva. A fost acel medicament de care am avut nevoie.”

În anul 1994, Mihai Dedu l-a cunoscut pe Cristian Țopescu, unul dintre cei mai renumiți comentatori sportivi, jurnalist și politician român din țară. A avut ocazia să o cunoască și pe fiica lui, Cristina Țopescu, de la care a mărturisit că a avut de învățat lucruri extraordinare. Chiar și acum se roagă pentru ei și spune că a avut ocazia să cunoască doi oameni deosebiți, deștepți, incredibili, care, din nefericire, au plecat înainte să termine foarte multe lucruri începute pe pământ.

Are doar cuvinte de laudă despre el și este recunoscător pentru toate lucrurile pe care le-a învățat și care l-au ajutat în carieră, iar de fiecare dată când vorbește despre jurnalist, se emoționează destul de tare. 

“L-am cunoscut pe regretatul Cristian Țopescu de la care am învățat niște lucruri fabuloase, extraordinare. Mă rog pentru el și pentru Cristina. Pe Cristina am cunoscut-o și mai bine decât pe Cristian.

Niște oameni deosebiți, niște oameni culți, niște oameni deștepți, incredibili, care, din nefericire au plecat mult prea devreme și mai aveau multe de făcut pe pământ. Un om extrem de pregătit, un om profesionist și cu pasiune.”, a mărturisit Mihai Dedu.

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este soția lui Mihai Dedu. „Are o modestie exacerbată”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ioana Ginghină a făcut terapie la psiholog după divorțul de Alexandru Papadopol. Cu ce probleme s-a confruntat actrița

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies