Mihai Mitoseru se alatura echipei Kanal D

Mihai Mitoseru se alatura echipei Kanal D
Mihai Mitoseru se alatura echipei Kanal D

Inca o vedeta indragita de publicul din Romania se alatura echipei Kanal D incepand din aceasta toamna.

 Mihai Mitoseru a semnat cu statia Kanal D si va putea fi urmarit in curand in show-ul „Super Potriveala”, alaturi de celelalte vedete din panelul orchestrat de Jorge, prezentatorul emisiunii. 

Mihai Mitoseru este om de televiziune si actor apreciat, care a aparut de-a lungul timpului, ca invitat sau in calitate de prezentator, in diverse  emisiuni difuzate de televiziuni importante din Romania.

Prezentator al unor show-uri precum „Super Bingo Metropolis”, „Tele Eurobingo Show”, actor in spectacole de televiziune, dar si de teatru (a jucat alaturi de Vasile Muraru si Nae Lazarescu, la Teatrul de Revista Constantin Tanase), Mihai Mitoseru este o prezenta plina de energie si optimism, in orice context apare in fata publicului.

„Ma simt foarte bine in mijlocul echipei Kanal D, sunt oameni deschisi, foarte buni in profesia lor.

Cu siguranta, vom face impreuna lucruri frumoase, asta se va vedea si pe <sticla>. Imi place Kanal D!”, a spus Mihai Mitoseru. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Echipa “Stirilor Kanal D” se mareste cu doua vedete!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies