Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat, după un an! Cine i-a dat de gol

Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea

Mihai Mitoșeru și Noemi și-au mai dat o șansă, după aproape un an de la anunțul despărțirii. Cine i-a dat de gol pe cei doi.

Împăcarea anului în showbiz. La aproape un an după ce au anunțat că se despart, Mihai Mitoșeru și soția sa, Naomi, și-au mai dat o șansă.

Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru amândoi, care și-au dat seama că încă mai au sentimente unul pentru celălalt. Andreea Mantea, colega lui Mihai Mitoșeru de la „Se strigă darul”, a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi, la Teo Show.

Fosta prezentatoare TV a fost provocată să răspundă unor întrebări inconfortabile.

Citeste si: Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au recunoscut că au avut o relație: „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai”. Motivul pentru care nu au rezistat împreună

Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru și Naomi[Sursa foto: Facebook]

Prima întrebare la care a fost nevoită să răspundă Andreea Mantea a fost:

„Cine nu are ce căuta în televiziune, din punctul de vedere, dintre Mihai Mitoșeru și Mădălin Ionescu”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După o criză de râs, Andreea Mantea a dat verdictul: Mihai Mitoșeru.

„Chiar nu are ce să caute, acum serios, ce să caute? N-are și el pensie? Să stea acasă să ia pensia.”

Citeste si: Camelia Mitoșeru, prima reacție despre divorțul fiului ei. Ce a spus de nora Noemi, după ce Mihai Mitoșeru a pus-o la zid, pe motiv că nu vrea copii

Ulterior s-a mai calmat și l-a felicitat pe colegul ei de emisie pentru împăcarea cu fosta lui soție.

„Am înțeles că s-a împăcat cu soția. Felicitări! Mă bucur de tine, Mihai, și mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți”, a glumit apoi Andreea, după ce a dat anunțul zilei.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au recunoscut că au avut o relație: „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai” . Motivul pentru care nu au rezistat împreună

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies