Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat?!: „O să mâncăm împreună de Crăciun”

Mihai Mitoșeru și Noemi
Mihai Mitoșeru și Noemi au rămas prieteni

Mihai Mitoșeru și Noemi au format timp de 14 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Ce se întâmplă între cei doi.

Surpriză de proporții la final de an! Mihai Mitoșeru și Noemi au fost dați de gol de către Camelia Mitoșeru, la un an de când au anunțat că nu mai formează o familie.

După o relație de 14 ani, Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit, iar vestea a zguduit showbiz-ul la momentul respectiv. Deși au luat-o pe drumuri separate, se pare că cei doi au rămas prieteni, iar mulți fani încă mai speră la o împăcare. Același lucru îl susține și Camelia Mitoșeru, care speră că fiul său și fosta noră își vor mai da

o șansă. Îndrăgita actriță a anunțat că cei doi vor petrece împreună de Crăciun, semn că lucrurile încep să fie din ce în ce mai bune între ei.

Citeste si: Andreea Tonciu, în stare de șoc din cauza Alexandrei Ungureanu, înainte de marea finală Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Sufletul spune că or să se împace! Inima spune că or să se împace.(...) O să mâncăm împreună de Crăciun”, a declarat Camelia Mitoșeru.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre Naomi

Deși nu a confirmat nimic despre împăcare, Mihai Mitoșeru a anunțat că îl leagă multe amintiri frumoase de Noemi și că nu au cum să șteargă cu buretele toate momentele din trecut.

Citeste si: Daria Radionova, gest incredibil după ce Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu

Mihai Mitoșeru și Noemi
Mihai Mitoșeru și Noemi se înțeleg bine[Sursa foto: Facebook]

„Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut.

Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten. Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…”, a spus Mihai Mitoșeru despre femeia cu care a împărțit 14 ani.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Beatrice Mahler, explicații importante: De ce nu se infectează cu coronavirus toți membrii unei familii, dacă unul este bolnav

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies