Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui a născut o fetiță

Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui a născut o fetiță
Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui a născut o fetiță

Fericire mare în familia lui Mihai Morar! Prezentatorul TV a devenit tată pentru a treia oară.

Este fericire mare în familia prezentatorului TV Mihai Morar. A devenit tătic pentru a treia oară! Mai mult decât atât, este pentru a treia oară tată de fetiță!

„Uşor uşor îmi revin. Am un pat aici cred că trebuie să mă intubeze şi pe mine. Voi nu ştiţi să faceţi un interviu cu un tânăr tătic. Nu aţi întrebat câte kg are. Eu vorbesc cu voi şi Gabriela nici nu a ieşit din operaţie.

Am văzut-o pe cea mică, nu am ţinut-o încă în braţe, doar am mângâiat-o pe creştet. A avut enorm faţă de cât au avut fetele. Are cât au avut ele împreună. Are 2,950 kg şi 52 de centimetri. Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audienţele la radio. Aştepţi şi nu ştii când vine căruciorul. Sunt multe lucruri pe care nu le conştientizăm, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva de ani.
Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, a spus Mihai Morar la radio.

„Nicio variantă nu a fost acceptată de toţi membrii familiei, până când a venit din senin numele asta. În drum spre ecografie am găsit numele copiilor, aşa s-a întâmplat şi acum. A fost numele la care am spus da toţi cei patru când cineva a propus ca pe fetiţă să o cheme Roua.

Şi va avea şi un nume de Sfânt”, a mai adăugat Mihai Morar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Citeste si: Povestea impresionantă a fetiței gravide din imagine. Floricuța a intrat când avea 3 ani într-un centru de plasament

Citeste si: Horoscopul ARAB. Ce nu știai despre tine, e dezvăluit AICI!

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, pe patul de spital! Cine e fata care a stat lângă el tot timpul FOTO

Citeste si: Sfârșitul lumii va veni în 2019. Cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus care sperie întreaga lume

Citeste si: Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea mereu. Face miracole!

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Jador de la Puterea Dragostei, pe patul de spital! Cine e fata care a stat lângă el tot timpul FOTO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies