Mihai se întoarce la "Puterea Dragostei"! Pe ce concurentă a pus ochii?!

mihai puterea dragostei
Mihai se întoarce la "Puterea Dragostei"

În această seară la "Puterea Dragostei" se lasă cu surprize! Fanii show-ului vor avea parte de momente inedite și de o revenire senzațională, total neașteptată.

Fanii show-ului "Puterea Dragostei" vor rămâne surprinși când vor afla că un fost concurent vrea să se întoarcă în casă, cu un motiv întemeiat. Tânărul a pus ochii pe o superbă concurentă și, ce să vedeți, este pregătit să o cucerească pe... nimeni alta decât Aya.

Mihai revine la "Puterea Dragostei"

Un fost concurent de la "Puterea Dragostei" va reveni cu forțe proaspete în casa iubirii și e gata să o cucerească pe Aya. 

Citeste si: Claudia Pătrășcanu trece prin momente de coșmar! "M-au amenințat cu moartea!"

Momentele tensionate continuă în această seară în cadrul show-ului, acolo unde Alexandra se ia la ceartă cu câțiva concurenți. Fanii știu deja că fata nu este la prima abatere, aceasta având o fire vulcanică.

aya puterea dragostei concurenta
Aya este una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Aya ]

Mihai se întoarce la "Puterea Dragostei", acolo unde a pus ochii deja pe una dintre concurente. Este vorba de Aya, tânăra superbă care i-a atras chiar și pe foști concurenți de-ai emisiunii veniți doar

în vizită, cum ar fi Bogdan Mocanu.

Dacă nu va avea niciun rezultat cu Aya, Mihai se gândește să încerce și cu alte două concurente. Mariana și Andrada sunt și ele luate în vizor de către fostul concurent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Pe primul loc e Aya.

Locul doi este Mariana. Locul trei Andrada”, a declarat Mihai.

Citeste si: Andra Volos, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities?? „Acesta este visul meu”

Cei care vor urmări show-ul "Puterea Dragostei" în această seară, vor avea parte de multe certuri  între Alexandra și colegii acesteia care o critică destul de dur.

"Asta știi, să vorbești urât, să sari la bătaie.

Atât!”, i-a reproșat Mădălina, colegei sale.

George și Mariana nu stau nici ei deoparte, și o atacă pe Alexandra.

aya concurenta puterea dragostei
Aya își alege mereu ținutele potrivite pentru fiecare moment al competiției[Sursa foto: Instagram Aya ]

“Mariana: Dacă eu sunt zero, tu ce-mi arăți? Mahala? Zero ești tu în fața mea și a multor persoane! Stai liniștită că nu-ți ia nimeni locul. Noi o să plecăm acasă și rămâi tu aici!

Alexandra: Lumea de acasă mă ia drept exemplu pe mine!

Mariana: Mi-ar fi rușine să te iau exemplu!

George, către Alexandra: Ca și Marinescu ești foarte deranjată că ai pierdut cecul? Și ești supărată și pe băiatul ăsta că nu mai poți face subiecte pe spatele lui?”, sunt replicile pe care le vor auzi telespectatorii în această seară la Kanal D.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian de la Puterea dragostei a bătut-o pe Florentina: „Pur și simplu era...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies