Mihai Trăistariu, bătaie de joc la adresa medicilor. E inadmisibil ce a putut să facă! „trei paciente au trecut pe la mine să verificăm împreună dacă au corona”

mihai trăistariu, bătaie de joc, controversat, poze nud, medicilor
mihai trăistariu, bătaie de joc, controversat, poze nud, medicilor

Mihai Trăistariu se află în izolare la domiciliu, însă acest lucru nu îl oprește din a face „glume” pe rețelele de socializare. Se pare că una dintre postările sale este bătaie de joc la adresa medicilor care, în această perioadă, muncesc enorm de mult și se expun unui pericol real.

Mihai Trăistariu este deja un personaj controversat, care ne surprinde constant prin postările sale indecente, prin discuțiile lipsite de inhibiții, sau chiar prin glumele sale, care au caracter moralizator. Ei bine, aflat în izolare la domiciliu, ca marea majoritate a românilor, Mihai Trăistariu s-a mutat de pe Facebook și Instagram, pe TikTok, acolo unde marile vedete lansează diferite trend-uri, în materie de provocări sau de filmulețe amuzante.

Citeste si: Mihai Trăistariu a răbufnit când a aflat că Roxen va merge la Eurovision! „Un copil nepregătit, necopt... Ea nu știe ce e cu ea!”

De data aceasta, Mihai Trăistariu nu s-a mai postat în chiloți, așa cum ne-a obișnuit, însă a devenit medic. Îmbrăcat în halat alb, purtând un stetoscop la gât, Mihai Trăistariu a încercat să fie amuzant, în încercarea sa de a se juca de-a doctorul, dar acest lucru nu i-a prea ieșit. Trei tinere îmbrăcate sumar sau, mai bine zis, dezbrăcate sumar, au fost pacientele sale care își așteptau cuminți, aplecate provocator, rândul la...

consultație.

Deși postarea lui Mihai Trăistariu se voia a fi amuzantă, artistul a stârnit, din nou, numeroase controverse, mai ales că medicii sunt vizați în mod direct de testul afișat pe fotografia sa. În aceast perioadă, medicii se expun unui pericol imens, pentru a salva vieți și pentru a preveni răspândirea coronavirusului, iar Mihai Trăistariu controlează trei paciente de coronavirus, pe TikTok.

Mihai Trăistariu, bătaie de joc la adresa medicilor

„Chiar dacă #stauacasă, îmi fac datoria pentru patrie în continuare. Uite, săptămâna asta, alte trei paciente au trecut pe la mine să verificăm împreună dacă au corona. Răspunsul? E... la mintea cocoșului: să zicem că da, să sperăm că nu!” a scris solistul pe contul său de instagram, iar postarea a stârnit numeroase reacții.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Chiar dacă #stauacasă îmi fac datoria pentru patrie în continuare. Uite... săptămâna asta, alte 3 paciente au trecut pe la mine să verificăm împreună dacă au Corona. ❤❤❤ Raspunsul? E... la mintea cocoșului:" Să zicem că da, să sperăm că nu!" 👉👌❤❤❤

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

O postare distribuită de M I H A I (@mihaitraistariu) pe

 

Deși foarte multe persoane s-au amuzat, la mesajul transmis de Mihai Trăistariu, câțiva internauți ”l-au urecheat” pe solist, vizibil deranjați de ironia la adresa cadrelor medicale, care muncesc din greu, mai ales în contextul actual.

”Asta e mai mult decât penibil,” „Doctore, nu te văd bine...”, „Pasărea mălai visează”, au fost doar câteva dintre comentariile persoanelor care nu s-au simțit amuzate de postarea neinspirată a lui Mihai Trăistariu.

Citeste si: Ce au în comun Mihai Trăistariu și soțul Andreei Bălan? ”Tata a bătut-o pe maică-mea de a snopit-o. Se lăsa cu capete sparte”

Mihai Trăistariu se pozează dezbrăcat pentru bani

Mihai Trăistariu a declarat că a găsit o rețea, unde fanii trebuie să se aboneze pentru a avea acces la fotografii sexy, cu vedetele lor preferate. 

„Este o rețea de socializare pentru vedetele care nu vor să posteze poze intime acolo”, a declarat Mihai Trăistariu. De asemenea, cântărețul a apelat la această rețea de socializare „pentru a nu se mai naște controverse și atâtea discuții.” Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu a declarat că nu câștigă mare lucru din vânzarea acelor poze, pentru că abonamentul ar fi foarte ieftin.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

„Eu nu fac bani. Abonamentul costă 5 dolari, adică minimum, și am cam 200 de abonați. Aseară le-am pus o poză de la duș.” A explicat solistul, fost concurent la Eurovision.

În cadrul unui interviu, Mihai Trăistariu a explicat că dacă pe această rețea socială se expune nud, dar își acoperă zonele intime, nu ar avea probleme ca pentru o publicație de specialitate să pozeze complet dezbrăcat, atâta timp cât cadrul este unul profesionist. „Multe femei îmi trimit în privat poze, așteptând și de la mine ceva. Sunt multe comentarii care zic dă jos chiloții. Am tot zis că voi poza gol într-o zi, dacă ar fi o revistă de specialitate să fie totul oficial, aș face-o.” A conchis solistul.

Citeste si: Mihai Trăistariu a primit o propunere indecentă de la o admiratoare care vrea să facă dragoste cu el! Vezi ce a răspuns cântăreţul!

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mihai Trăistariu a primit o propunere indecentă de la o admiratoare care vrea să facă dragoste cu el! Vezi ce a răspuns cântăreţul!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies