Mihai Voropchievici, avertisment: „Cei care au această grupă de sânge divorțează repede”

Mihai Voropchievici, avertisment: „Cei care au această grupă de sânge divorțează repede”
Mihai Voropchievici, avertisment: „Cei care au această grupă de sânge divorțează repede”

Ce spune Mihai Voropchievici despre fiecare grupă de sânge.

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit despre cum stau cu dragostea oamenii, în funcție de grupa lor de sânge. Invitați la emisiunea „Adevăruri ascunse”, cei doi au dezvăluit care sunt persoanele mai predispuse la divorț, în funcție de grupa de sânge

„Știm că există 4 grupe de sânge. Comportamental, fiecare om are lucruri de oferit, în funcție de grupa de sânge. Suntem dependenți de afectivitate, de dragostea partenerului.

Cei cu grupa A de sânge se numesc și armonioșii. Ei sunt adesea melancolici. Viteza de inflamare sentimentală este destul de mare. Are niște zone de inflamare fantastice. Sunt greu de înțeles când se îndrăgostesc. Ei așteaptă mereu ca partenerul să facă primul pas”, a declarat Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul a mai spus că din cauza sensibilității lor accentuate, persoanele cu grupa de sânge A riscă să divorțeze foarte repede.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop 30 octombrie 2019. Vin vești grozave pentru două zodii

Citeste si: Care sunt punctele forte ale fiecărei zodii, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus

Citeste si: Zodiile care dau lovitura în luna noiembrie, pe toate planurile

Grupa de sânge B aparține liderilor

Grupa B de sânge sunt toți liderii lumii. Sunt foarte buni, au orgoliul unui perdant și are impresia că doar el descoperă dragostea. Uită că impulsivitatea îl poate duce la dureri sufletești și la erori fatale. Orgoliul lor se manifestă fără opreliști. Au o personalitate încruntată. Nu le place să facă nimic superficial. Nu caută parteneri de viață neapărat frumoși, sunt mai mult pe interes.

Îi interesează partea calculată. Interesul poartă fesul”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

„Grupa 0 e grupa oamenilor generoși pentru că se poate repartiza tuturor. Sunt și metodici. Posesorii grupei sunt oamenii care conduc la filozofie, încearcă să tempereze tumultul, cu toate că ei sunt în firea lor niște tumultuoși. Ei trăiesc momentul, sunt tipii solarieni, au carismă în primul rând. Relațiile lor se bazează pe sentimente și nu pe raționamente”, a mai spus maestrul Voropchievici.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Care sunt punctele forte ale fiecărei zodii, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies