Mihai Voropchievici, despre cea mai infidela ZODIE din horoscop: "Apetitul urias pentru senzatii noi ii impinge sa calce stramb"

Mihai Voropchievici, despre cea mai infidela ZODIE din horoscop:
Mihai Voropchievici, despre cea mai infidela ZODIE din horoscop: "Apetitul urias pentru senzatii noi ii impinge sa calce stramb"

Unii nativi au în sânge dorinţa de a înşela atunci când sunt într-o relaţie, iar astrologii explică exact de unde vine această problemă. Iată de cine trebuie să te fereşti!

HOROSCOP Mihai Voropchievici. Taurii sunt senzuali. Fantezia nu e punctul lor forte şi nu mulţumesc doar să viseze, conform Antena3.

Sunt posesivi în relaţiile de dragoste şi caută să se asigure de sentimentele partenerilor. Nu pofta de iubire îi împinge la infidelitate, ci apetitul uriaş pentru senzaţii noi.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies