MIHAI VOROPCHIEVICI: Horoscopul COMPLET pentru luna AUGUST! "Fiecare zodie va fi protejata"

MIHAI VOROPCHIEVICI: Horoscopul COMPLET pentru luna AUGUST!
MIHAI VOROPCHIEVICI: Horoscopul COMPLET pentru luna AUGUST! "Fiecare zodie va fi protejata"

BALANŢĂ. Toate lucrurile bune vin spre tine foarte uşor. Te vei bucura de acest an. Iţi puni în evidenţă perseverenţa şi stilul de muncă. Şefii vor fi cu ochii pe tine şi te vor aprecia. Există şi posibilitatea unei avansări, dar mare atenţie, vei avea responsabilităţi în plus. E recomandat în 2018 să ceri o mărire de salariu. Vei fi mult mai mulţumit financiar în semestrul doi. Trăieşte echilibrat şi mănâncă sănătos, anul îţi dă un tonus bun.
Nu cumpăra lucruri inutile şi renunţă la excesele finaciare.

 

SCORPION. Un an benefic. Posiilitati fara sfarsit, profesionale, reusite, financiare. Viata sentimentala e plina de esenta, ai grija doar la exprimarea prea directa. In familie vei fi mai implicat,. Sanatatea e mai buna la inceputul anului decat la final. Nu ascunde adevarul atunci cand te deranjeaza ceva. Spune deschis dar cu calm

 

SĂGETĂTOR. Un an uşor dacă îţi foloseşti inteligenţa. Vei fi pregătit spiritual să faci schimbări în gândire. O să îţi pui inteligenţa în slujba muncii. Există o creştere de salariu, dar nu trebuie să faci excese financiare. Nu împărtăşi ideile de afaceri cu persoane străine pentru că ele le vor fura. În dragoste trebuie să ai controlul, dar lasă-ţi şi partenerii să se implice. Ai nebuloase cu dragostea.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

9 remedii neobisnuite, dar foarte eficiente si la indemana oricui

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies