Mihai Voropchievici: Topul zodiilor de femei care intimidează bărbații! În fața lor uiți totul

Mihai Voropchievici: Topul zodiilor de femei care intimidează bărbații! În fața lor uiți totul
Mihai Voropchievici: Topul zodiilor de femei care intimidează bărbații! În fața lor uiți totul

Cine se află pe primul loc, este surprinzător pentru toată lumea.

Mihai Vorpchievici a realizat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” topul zodiilor care intimidează bărbații.

Berbec

Niciodată n-ai considerat că ai nevoie de un bărbat ca să te simți împlinită sau fericită, poate tocmai de aceea afișezi o atitudine inabordabilă sau prea directă. Spui lucrurilor pe nume și ai mereu inițiativa, ceea ce îl face pe el să se gândească de două(zeci de) ori înainte să te abordeze.

Fecioară

Nu eșți cea mai sociabilă persoană și, pe lângă asta, eșți și perfecționistă. Tot timpul preocupată de muncă și serioasă, la serviciu ai cele mai mari șanse să declanșezi pasiuni, deși până și priceperea ta pe plan profesional poate fi intimidantă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cum îți influențează Luna visele, potrivit astroloagei Cristina Demetrescu

Citeste si: Cele mai fermecătoare patru zodii! Te atrag ca un magnet

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu despre alegerile prezidențiale! Surpriza uriașă din seara asta

Nativele zodiei Săgetător, imposibil de impresionat

Săgetător

Nu ești genul de femeie care să-și petreacă timpul gătind sau călcând cămăși și asta se vede de la prima întâlnire. Orice bărbat se teme că ar fi o misiune imposibilă să te impresioneze.

Capricorn

Prea multă disciplină și ambiție te fac să pari de neatins. Nimeni nu pare să-ți trezească interesul dacă nu are niște calități de-a dreptul ieșite din comun.

Leu

Ești prea încrezătoare. Pari femeia perfectă și, în mod paradoxal, chiar asta îi face pe mulți să te ocolească. Ai o mulțime de prieteni și multi se tem atât de tare, că nici nu iei în calcul să duci relația voastră la alt nivel, încat preferă să nici nu încerce. Pari femeia perfectă, prea bună ca să fie adevărată și, în mod paradoxal, chiar asta îi face pe mulți să te ocolească. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cele mai fermecătoare patru zodii! Te atrag ca un magnet

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies