“Milena se îmbracă cel mai slab din competiția asta!” Constanția a criticat-o dur pe Milena de la Bravo ai Stil!

bravo ai stil 2 aprilie 2023
“Milena se îmbracă cel mai slab din competiția asta!” Constanția a criticat-o dur pe Milena de la Bravo ai Stil!

Concurentele sezonului 8, Bravo ai Stil! au depășit emoțiile chiar din prima emisiune a show-ului. Ce si-au reproșat din punct de vedere vestimentar, Milena si Constanția.

Cu o ținută in nuanțe de negru, mov si verde, Milena a pășit pentru prima dată pe podiumul Bravo ai Stil!. Încrezătoare in forțele proprii, tânăra din Vălenii de Munte si-a propus să facă furori in cadrul show-ului televizat de fashion. Milena are 23 de ani si a absolvit Facultatea de Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice București, iar în prezent este la master la Facultatea de Drept. După defilarea si prezentarea povestii proprii, Milena a ascultat părerile celorlalte concurente de la Bravo ai Stil!.

Cine a criticat ținuta Milenei de la Bravo ai Stil!

Citește și: “Cât despre sandale… sunt atât de urâte, sinistre, încât devin simpatice pe tine!” Luiza a fost pusă la zid de Maurice Munteanu, la Bravo ai Stil!

bravo ai stil sezon nou 2023
“Milena se îmbracă cel mai slab din competiția asta!” Constanția a criticat-o dur pe Milena de la Bravo ai Stil![Sursa foto: Captură KANAL D2]

Citește și: Ce puteți urmări pe Kanal D2, cel mai nou canal de televiziune din România! Începe să emită astăzi, de la ora 19:00!

Constanția a fost cea care a desființat ținuta sătenei, argumentând ca este cea mai slabă concurentă, din punct de vedere al vestimentației.

Constanția: "Pantofii nu îmi plac deloc! Sunt foarte urâți pantofii! Daca te poți roti, te rog, aș vrea să te văd mai bine. Fusta mi se pare foarte scurtă.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Milena: “Este o fustă-pantalon.”

La testimonial, Constanția a fost mult mai vehementă in privința ținutei Milenei.

Constanția: “Măi… nu știu dar nu îmi place cum se îmbracă! Milena se îmbracă cel mai slab din competiția asta.. Poate mă înșel si ea se îmbracă foarte bine, poate are ea acum niște pase proaste. Nu mă încântă ținuta, poate juraților le va plăcea.”

In fata juraților Milena a obținut multe cuvinte de laudă. Totuși, Maurice Munteanu a menționat ca încălțămintea, cu siguranță, trebuia înlocuită.

Cu ce se ocupă Milena de la Bravo ai Stil! sezonul 8

bravo ai stil sezonul 8
“Milena se îmbracă cel mai slab din competiția asta!” Constanția a criticat-o dur pe Milena de la Bravo ai Stil![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce au comentat jurații in legătură cu ținuta Milenei de la de la Bravo ai Stil! sezonul 8

Concurenta este antreprenor si deja a început să își exercite meseria exact in domeniul in care dorește să facă o cariera frumoasa si de succes.  Firma pe care o deține, se ocupă cu confecțiile textile și personalizări pe broderie.

„Mă ocup cu un business în domeniul broderiilor, nu am niciun studiu în modă, pur și simplu studiile pe care le-am făcut individual în citirea revistelor, faptul că am făcut câteva editoriale, care au apărut în

câteva reviste internaționale. Sunt o persoană extrem de vorbăreață, extrem de energică. Sunt o persoană vulcanică și impulsivă, deviza mea în viață este să fiu o voce, nu un ecou.

Visez la un moment dat să îmi înființez un brand de haine. Un competitor de succes este acela care este ghidat de ambiția pe care o are, care este capabil să dea totul din el, care nu se mulțumește cu puțin niciodată.

La Bravo, ai stil îmi doresc să îmi întrec limitele, să ies din zona mea de confort, îmi doresc să experimentez cât mai multe. Îmi doresc să devin celebră, să devin un brand.”,  a declarat Milena de la Bravo ai Stil!, sezonul 8, potrivit Kanal D2.

Emisiunea Bravo ai Stil!, o puteți urmări pe cel mai nou canal de televiziune, Kanal D2. In grila de programe, show-ul poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00 și în reluare de la ora 13:00.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Imagini exclusive # O nouă televiziune, Kanal D2, va intra în viața milioanelor de români, începând din această seară, de la 19:00!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies