Minciunile cu care părinții Danei Rogoz au păcălit-o când era mică. Cum a reacționat actrița la acea vreme. „Am fugit să nu-l pierd. Am fost convinsă că a venit acolo.”

Minciunile cu care părinții Danei Rogoz au păcălit-o când era mică. Cum a reacționat actrița la acea vreme. „Am fugit să nu-l pierd. Am fost convinsă că a venit acolo.”
Minciunile cu care părinții Danei Rogoz au păcălit-o când era mică. Cum a reacționat actrița la acea vreme. „Am fugit să nu-l pierd. Am fost convinsă că a venit acolo.”

Dana Rogoz a povestit minciunile cu care a fost păcălită atunci când era mică.

Dana Rogoz, cunoscuta și îndrăgota actriță, a făcut o retrospectivă a copilărie și și-a amintit de câteva momente alături de părinții ei.

Dana Rogoz a fost păcălită că Michael Jackson a venit în cartierul lor

Citește și: „Trebuia să suport mâinile băieților care voiau să îmi ridice fusta.” Dana Rogoz a trecut prin momente cumplite în copilărie. Actrița a fost agresată pe stradă

Dana Rogoz
Dana Rogoz[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Am încercat să o aducem cât mai aproape de formă inițială!” Casa Danei Rogoz, înainte și după renovare. A lăsat cu gura căscată pe multe vedete

Invitată în cadrul unui interviu pentru Morning Glory cu Răzvan Exarhu, aceasta a povestit despre două dintre minciunile din copilărie, spuse de părinții ei.

Una dintre ele a fost cum că Michael Jackson a venit la ei în cartier să cumpere pâine, iar reacția acesteia a fost neașteptată, fugind până la locul cu pricina pentru a vedea superstarul venit în țară.  „E una și bună. M-au mințit că era Michael Jackson la noi la pâine, în cartier. Nu înțelegeam de ce nu s-a făcut mai mare vâlvă. Era perioada când el fusese în România, unul din frații mei erau interesați mai mult.
Înțelegeam că e un superstar, nu eram una din fetele care erau leșinate după el, dar era ceva. A spus că a venit la pâine în cartier. În sensul că a venit omul să își ia pâine și că poate fi văzut. Am fugit să nu-l pierd. Am fost convinsă că a venit acolo.”,
a spus Dana Rogoz.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dana Rogoz, păcălită de un Moș Crăciun fals

Dana Rogoz
Dana Rogoz[Sursa foto: Facebook]

O altă minciună pe care i-au spus-o părinții ei când aceasta era mică era legată de Moș Crăciun și de faptul că acesta va veni la o filmare, alături de ea. Filmarea a ieșit pe placul tuturor, însă a rămas uimită la final, atunci când Moș Crăciun s-a schimbat lângă ea în cabină, astfel că nu părea deloc cel real, așa cum îi spusese mama ei. 

Pe mine m-au mințit la o filmare că vine Moș Crăciun, probabil aveau nevoie de un prim-plan cu mine și chiar m-au mințit că vine la filmare, cel adevărat. Iar eu i-am crezut, pentru că aveam vreo 3 ani și jumătate. S-a întâmplat filmarea, a fost foarte bună, mi-au oferit un cadou pe care mi l-au luat pentru că era pe recuzită, am fost puțin surprinsă de această schemă.
Apoi Moș Crăciun s-a schimbat lângă mine în cabină, era Arșinel. După a venit mama și mi-a explicat că s-a schimbat la un moment dat.”,
a mai povestit Dana Rogoz.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Trebuia să suport mâinile băieților care voiau să îmi ridice fusta.” Dana Rogoz a trecut prin momente cumplite în copilărie. Actrița a fost agresată pe stradă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies