Mini Red Velvet cu frișcă și fructe deasupra reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de Mini Red Velvet cu
Rețetă de Mini Red Velvet cu frișcă și fructe deasupra
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de Mini Red Velvet cu frișcă și fructe deasupra, absolut delicioase, în doar 11 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Mini Red Velvet cu frișcă și fructe deasupra este de 40 de minute
Timp de preparare – 20 de minute
Timp total – o oră
Rețeta de Mini Red Velvet cu frișcă și fructe deasupra este pentru 4 persoane
Ingrediente – Mini Red Velvet cu frișcă și fructe deasupra
Pentru Red Velvet:
- 2 ouă
- O jumătate de cană de zahăr granulat
- O jumătate de cană de unt moale la temperatura camerei
- O jumătate de linguriță de extract de vanilie
- Un sfert de cană de lapte
- 1 cană de făină albă
- 2 linguri de cacao
- O jumătate de linguriță de sare
- O jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu
- O jumătate de linguriță de oțet alb
- colorant alimentar roșu
Pentru frișcă:
- 1 cană de frișcă lichidă
- 1 lingură de zahăr granulat
- fructe proaspete pentru decorare (zmeură, afine, căpșuni)
De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Mod de preparare - Mini Red Velvet cu frișcă și fructe deasupra
Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius și unge o tavă pentru copt mini blaturi cu ulei sau margarină.
Pasul 2. Începe prin amestecarea celor 2 ouă și o jumătate de cană de zahăr, într-un bol mare. Folosește o mixer până când amestecul devine omogen și are o culoare palidă.
Pasul 3. Adaugă o jumătate de cană de unt moale, la temperatura camerei și o jumătate de linguriță de extract de vanilie și mixează până când se încorporează bine în amestec.
Pasul 4. În alt bol, amestecă 1 cană de făină, 2 linguri de cacao și o jumătate de linguriță de sare.
Pasul 5. Adaugă jumătate din amestecul de făină în bolul cu ouă și amestecă. Adaugă un sfert de cană de lapte și mixează din nou. Adaugă restul de făină și amestecă până când obții un aluat fin și omogen.
Pasul 6. În alt bol, amestecă o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu și o jumătate de linguriță de oțet, și adaugă la aluat. Adaugă colorantul alimentar roșu și amestecă până când culoarea este uniformă.
Pasul 7. Pune aluatul în tavă pentru mini blaturi și coace în cuptor timp de 15-20 de minute sau până când sunt coapte și când introduci o scobitoare în mijlocul inelelor, această iese curată.
Pasul 8. Scoate blaturile din cuptor și lasă-le să se răcească complet înainte de a le scoate din tavă.
Pasul 9. În timp ce blaturile se răcesc, poți pregăti frișca. În bolul mixerului, bate o cană de frișcă lichidă și o lingură de zahăr granulat până când obții o textură ușoară și pufoasă.
Pasul 10. Pune frișca într-un poș cu un vârf la alegere și pune deasupra blaturilor. Decorați fiecare strat de blat cu fructe proaspete precum zmeură, afine și căpșune sau doar pe ultimul strat de deasupra, în funcție de preferințe.
Pasul 11. Mini Red Velvet cu trei straturi și frișcă cu fructe deasupra sunt o opțiune perfectă pentru o cină romantică sau o ocazie specială. Savurează-le alături de cei dragi și bucură-te de aspectul lor atrăgător!
Mini Red Velvet cu frișcă și fructe deasupra sunt gata și se pot servi. Poftă bună!
Citește și: Cum să prepari o pască fără aluat simplă și delicioasă