Aceasta reteta este rapid si se face fara coacere, asa ca nu mai trebuie sa aprinzi cuptorul pe timp de canicula.
Ingrediente
Crusta
1 cana nuci- la alegere: migdale, nuci romanesti, caju, de brazilia, de macadamia- hidratate in prealabil
aproximativ 10 caise deshidratate
un sfert de cana ulei de cocos
Crema
30 caise deshidratate
un sfert de cana de apa
Topping
jumatate de cana mix de nuci din blat
o lingura fulgi
Preparare
Se introduc ingredientele pentru blat intr-un blender si se mixeaza pana capata consistenta.
omogena- compozitia poate fi modelata cu mana.
Puneti de-o parte cantitatea necesara pentru topping iar cu restul imbracati formele de tarta.
Pentru crema, amestecati ingredientele mentionate pana se obtine un fel de gem, care va fi apoi asezat peste crusta de nuci.Se orneaza cu toppingul format din mixul de nuci si fulgii de nuca de cocos.
Sursa
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro