Ministrul Economiei are coronavirus! În ce stare se află Virgil Popesu?

coronavirus virgil popescu
coronavirus nu ocolește pe nimeni, indiferent de poziția socială sau vârstă

Politicianul Virgil Popescu a fost testat pentru COVID-19 și a ieșit pozitiv. Ministrul Economiei a făcut declarații despre starea în care se află.

Se pare că virusul SARS-CoV-2 nu ocolește pe nimeni! Cel care a fost infectat este chiar Ministrul Economiei, Virgil Popescu. Acesta a făcut anunțul pe una din rețelele de socializare.

Ministrul Economiei are coronavirus

Virgil Popescu a trebuit să-și facă testul pentru noul coronavirus deoarece urma să facă o vizită oficială în Israel. Se pare că politicianul a ieșit negativ, dar după câteva zile a prezentat simptome similare gripei.

covid 19 ministrul economiei virgil popescu
Virgil Popescu a fost infectat cu COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

Din această cauză, Ministrul economiei și-a mai efectuat un al doilea test, care a ieșit pozitiv. Din această cauză, Virgil Popescu și-a amânat vizita programată.

Despre starea de sănătate în care se află, cât și alte detalii, Ministrul a făcut o postare publică pe pagina sa oficială.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: George Burcea, primele declarații despre consumul de substanțe interzise! De ce a sunat Andreea Bălan la Poliție

"Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID- 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv.

Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut.", au fost cuvintele scrise de Virgil Popescu.

Cei care îl susțin pe deputatul PNL, i-au urat însănătoșire grabnică și putere de a trece peste această perioadă nefastă a vieții.

ministrul economiei
Virgil Popescu a făcut anunțul pe rețelele de socializare[Sursa foto: Facebook Virgil Popescu]

Purtarea măștii de protecție este obligatorie atât în spațiile închise cât și în cele deschise pentru a evita răspândirea noului coronavirus.

Citeste si: Cât timp ai imunitate dacă te infectezi cu Covid-19?

De asemenea, spălarea mâinilor cu apă și săpun, ori de câte ori avem ocazia, este esențială pentru a reuși să ne protejăm atât pe noi cât și pe cei din jur.

Păstrarea distanței de cel puțin 1 m față de persoana din fața noastră, este o altă măsură de prevenire a răspândiri virusului SARS-CoV-2.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Prințul William al Marii Britanii a avut COVID-19

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies