Minodora a vorbit cu Denisa Raducu! Adevarul despre starea de sanatate a cantaretei: "Este foarte bine. Chiar mai bine decat ultima data"

Minodora a vorbit cu Denisa Raducu! Adevarul despre starea de sanatate a cantaretei:
Minodora a vorbit cu Denisa Raducu! Adevarul despre starea de sanatate a cantaretei: "Este foarte bine. Chiar mai bine decat ultima data"

Vedeta spune adevarul despre starea de sanatate a cantaretei: "Este foarte bine. Chiar mai bine decat ultima data"

 

 

 

Minodora a reusit sa vorbeasca cu Denisa Manelista, pe numele real Denisa Raducu, in cursul zilei de luni, dupa ce s-a auzit ca a fost operata de urgenta, scrie WOWbiz.ro.

 

"Denisa este foarte bine. Chiar mai bine decat ultima data. Vocea ei este mai OK. Nu stiu ce sa-ti zic cu exactitate.

Stiu ca si voi ca are o boala la ficat.

 

 

Este mai bine acum, oamenii s-au rugat pentru ea si a ajutat-o mult. Au fost persoane care au injurat-o, eu nu am fost de acord cu asta.", a spus Minodora, luni seara, la WOWbiz. 

 

"Starea ei de spirit este o stare optimista. Este voioasa. Ea are nevoie de mesaje de incurajare. Ea nu vrea ca lumea sa sufere. Ea e mai bine. Toate aceste ganduri bune, o rugaciune, pe ea au pus-o pe picioare. Ea se uita acum la emisiune.

 

Ea nu are nevoie de tragedie. Acum s-a pus sa manance.

A spus ca vrea sa se mai ingrase. Deni, eu nu sunt inca multumita de cum mananci", a mai spus Minodora.

 

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce tratament a pus-o pe picioare pe Denisa Manelista? Cele doua sucuri care ii vindeca ficatul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies