Minodora, mesaj dur: ”Puneți mâna și munciti, dacă vreți să aveți ”banii” Minodorei!”

Minodora, mesaj dur: ”Puneți mâna și munciti, dacă vreți să aveți ”banii” Minodorei!”
Minodora, mesaj dur: ”Puneți mâna și munciti, dacă vreți să aveți ”banii” Minodorei!”

Cântăreața Mindora a răbufnit pe Facebook, deranjată de comentariile unor fani care o critică pentru lucruri care nu au legătură cu cariera artistică.

Cântăreața Mindora a răbufnit pe Facebook, deranjată de comentariile unor fani care o critică pentru lucruri care nu au legătură cu cariera artistică. Cu agenda plină de concerte sau cântări în diverse locații, celebra solistă a ținut să precizeze, într-un mesaj postat la ora 3 dimineața, diverse aspecte neștiute din viața ei, printre care și volumul uriaș de muncă cerut la un nivel ridicat. 

Citeste si: Cât de mult a slăbit Minodora de când şi-a micşorat stomacul: ”Mă simt bine. Am dat jos...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Prima declaratie a Mindorei dupa ce s-a aflat de moartea Denisei: "Da, e adevarat..."

”Am plecat de la Botosani, unde am cantat la o frumoasa nunta,dimineata la ora 10.Atentie noapte pierduta.  Culcat la ora 3 dimineata si trezit la ora 9.(am dormit 6 ore)  Am ajuns acasa in Ct la 17:30 intr-o ora ne-am pregatit si am plecat sa cantam:  Costinesti, Ef N, Mamaia, iar la final de seara am filmat pt emisiunea de la Kanal D,,Se striga darul"!  Multumim Doamne pt

puterea care ne-ai dat-o, sa realizam cu bine si ceea ce trebuia sa facem astazi!!!  De ce am,, etalat" acest progam al meu de astazi?? (Desi este de 2 luni si ceva aproape la fel).  Pentru cei care spun ca Minodora este plina de bani, sau multe alte comentarii de prost gust, vis a vis de acest subiect!  Au fost niste comentarii care m-au deranjat, in postarea mea referitor la doamna bolnava, care are un copil si si-l il creste singura!!  Eu nuu accept comentarii care nu sunt ok, nu sunt corecte!!! 
NU vreau si NUU am de ce sa le accept!!!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Minodora nu mai ascunde nimic! Cum se simte cu adevarat Denisa Raducu: "E pe calmante"! Ce a vazut la spital si nu a spus pana acum

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies