Minodora, speriată de bătrânețe. Cum se simte artista la cei 46 de ani. „La 40 de ani am intrat în depresie. La 22:30 sunt în pat”

Minodora, speriată de bătrânețe. Cum se simte artista la cei 46 de ani. „La 40 de ani am intrat în depresie. La 22:30 sunt în pat”
Minodora, speriată de bătrânețe. Cum se simte artista la cei 46 de ani. „La 40 de ani am intrat în depresie. La 22:30 sunt în pat”

Minodora a vorbit despre frica de a îmbătrâni.

Odată cu înaintarea în vârstă, se spune că de fiecare dată învățăm mai multe lecții, iar experiența își spune cuvântul. Cu toate acestea, există persoane care sunt speriate de teama de a îmbătrâni, iar acesta este și cazul Minodorei. Artista și-a deschis sufletul, în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu. Aceasta  a mărturisit că nu îi place sa îmbătrânească, iar la vârsta de 40 de ani a intrat în depresie.

Încă se gândește că peste patru ani va schimba din nou prefixul, chiar dacă mereu se afișează ca fiind o fire pozitivă și întreaga familie a ei merge pe aceeași energie.  „Cred că îmbătrânesc. Mie nu îmi place să îmbătrânesc. La 40 de ani am intrat în depresie. Peste 4 ani am 50. Vrei să mint? Deși sunt pozitivă ca vibe, ca stare. Sunt o tipă pozitivă și mama mea a fost la fel, neamul nostru e pe chef, pe distracții și așa.”,
a povestit Minodora.

Cum se simte Minodora la 46 de ani

Citește și: Minodora, confesiuni despre dezamăgirile din viața ei. Artista a trecut cu greu peste suferințe, „Am plâns, m-am dat cu capul de pereți.”

Minodora
Minodora[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Pâine cu untură și cu sare, iar la școală spuneam că am pâine cu miere de albine.” Minodora, despre lipsurile din copilărie și alimentele cărora le ducea dorul

Minodora a mai povestit și ce anume vede schimbat odată cu anii adăugați la vârsta sa. Aceasta nu mai rezistă la petreceri la fel de mult, iar în timpul săptămânii are aceeași oră de culcare, adică 22:30.

De la toată munca pe care o depune și toate drumurile pe care le face, aceasta a spus că este în stare să doarmă și în picioare dacă cineva o pune pe un scaun și îi spune să facă acest lucru.  Nu mai rezist la petreceri cum rezistam. Eu, în cursul săptămânii, la 22:30 sunt în pat, dorm. La și 30 sunt în pat, la și 45 dorm.
De la atâta muncă, dorm așa. (nr. În picioare). Pe mine dacă mă pui în fund pe scaun și spui “Minodora, culcă-te.”, eu în următoarele 5 minute am închis ochii și dorm. Am exercițiu de la atâta mers cu mașinile, că acuma mai nou mergem cu avioane că s-au mai schimbat lucrurile. Noi avem mii de kilometri făcuți în mașină.”,
a mai spus artista.

Minodora
Minodora[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Nepotrivire de caracter și idei! Nu prea avea măsură.” Care a fost motivul despărțirii dintre Minodora și Cătălin Arabu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies