Minola, inconjurata de mii de fluturi colorati, in Grecia!

Minola, inconjurata de mii de fluturi colorati, in Grecia!
Minola, inconjurata de mii de fluturi colorati, in Grecia!

Minola s-a intors zilele trecute dintr-o vacanta de vis in Rhodos!

 

“Imi era dor de Grecia si, desi intial hotarasem sa mergem in Santorini, am schimbat planul in ultima saptamana”, a spus artista.
Tanara cantareata s-a odihnit, a stat la plaja si s-a bucurat de deliciile culinare grecesti. “M-am intors mai bronzata ca niciodata! Am inchirat o masina si am vizitat intreaga insula, insa cel mai mult mi-au placut orasul si cetatea din Lindos: stradute foarte inguste, extrem de cochete si pline de terase pe acoperisul cladirilor.
Am mancat branza feta la gratar, saganaki, peste si fructe de mare. Au fost delicioase!”, a explicat Minola.
Aceasta vacanta in Grecia a fost si una incarcata de romantism, dar si de experiente inedite pentru Minola. “Pe fiecare plaja am lasat cate un semn de iubire, cel mai mare find cel scris cu ajutorul unei franghii de vapor de vreo 30 de metri. Am vazut si Valea Fluturilor (Petaloudos), loc in care pentru prima data in viata am fost inconjurata de mii de fluturi portocalii!”, si-a amintit artista.

Imi era dor de Grecia si, desi intial hotarasem sa mergem in Santorini, am schimbat planul in ultima saptamana ”, a spus artista. 

Tanara cantareata s-a odihnit, a stat la plaja si s-a bucurat de deliciile culinare grecesti. “ M-am intors mai bronzata ca niciodata! Am inchirat o masina si am vizitat intreaga insula, insa cel mai mult mi-au placut orasul si cetatea din Lindos: stradute foarte inguste, extrem de cochete si pline de terase pe acoperisul cladirilor.

Am mancat branza feta la gratar, saganaki, peste si fructe de mare. Au fost delicioase! ”, a explicat Minola.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Aceasta vacanta in Grecia a fost si una incarcata de romantism, dar si de experiente inedite pentru Minola. “ Pe fiecare plaja am lasat cate un semn de iubire, cel mai mare find cel scris cu ajutorul unei franghii de vapor de vreo 30 de metri.
Am vazut si Valea Fluturilor (Petaloudos), loc in care pentru prima data in viata am fost inconjurata de mii de fluturi portocalii!
”, si-a amintit artista.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies