Minune in Saptamana Mare! Cornel Gales va petrece Pastele alaturi de baietii Ilenei Ciuculete! Au dat uitarii scandalurile care au zguduit muzica populara EXCLUSIV

Minune in Saptamana Mare! Cornel Gales va petrece Pastele alaturi de baietii Ilenei Ciuculete! Au dat uitarii scandalurile care au zguduit muzica populara EXCLUSIV
Minune in Saptamana Mare! Cornel Gales va petrece Pastele alaturi de baietii Ilenei Ciuculete! Au dat uitarii scandalurile care au zguduit muzica populara EXCLUSIV

Dupa ce, saptamana trecuta, Cornel Gales le-a cedat baietilor Ilenei Ciuculete cele doua apartamente din Craiova, ei bine, de Paste, barbatul va sta si cateva zile impreuna cu acestia, semn ca intre cele doua parti nu mai exista neintelegeri!

Minunile chiar se infaptuiesc in Saptamana Pastelui! Acest lucru este dovedit din plin in familia regretatei Ileana Ciuculete, in care fiii artistei si Cornel Gales au lasat deoparte toate rautatile si au ajuns in sfarsit la un numitor comun.

In urma cu cinci ani, un scandal mostru a izbucnit in muzica populara. Ileana Ciuculete si sotul ei, Cornel Gales erau pusi la zid de baietii cantaretei.
Mugurel si Cristian Sfetcu  aratau acuzator cu degetul si sustineau ca mama lor nu le dadea nimic din cauza barbatului cu care statea in casa, nici macar  produse de imbracaminte. Tot ce le oferea era purtat.

"Noi nici nu indrazneam macar sa-i cerem ceva, ca n-apucam sa deschidem gura, ca ea si cu Cornel Gales incepeau sa se vaite. Ce haine de lux ne-a luat Ileana Ciuculete? Venea cu sacii plini cu haine, ce nu mai purta Cornel Gales, ne-aducea noua rupturi", a spus Mugurel la o emisiune de televiziune.

Mai mult, ei au facut si o dezvaluire socanta, dovada clara ca nu il aveau la suflet pe Cornel. Baietii au declarat intr-o emisiune de la Pro TV ca mama lor a fost batuta crunt de catre sotul ei, chiar inainte de nunta.  "Din dragoste mare s-a casatorit domnul Gales cu ea. Pai, cu o zi inainte, doamna Ileana Ciuculete i-a dat telefon fratelui ei sa vina, ca o omorase domnul Gales cu bataia.

Era cazuta pe jos, asa spun ei, daca mint ei, mintim si noi”, a povestit unul dintre baietii artistei, care mai erau suparati si ca imobilele in care locuiau erau pe numele lui Cornel.

Moartea neasteptata a Ilenei din urma cu trei saptamani a schimbat insa situatia! La inmormantare, baietii si sotul artistei au plans impreuna la capataiul ei! In plus, la doua saptamani de la deces, Gales i-a chemat in Bucuresti pe Mugurel si pe Cristian si, in fata unui notar, le-a cedat casele din Craiova.
“Nu a avut pretentii la nimic”, au dezvaluit apropiatii familiei.

Aceleasi surse sustin ca Gales nu s-a oprit doar la acest gest. “Cornel a vrut sa fie de Paste cu baietii Ilenei, sa isi mai aline un pic suferinta. Nu mai conteaza ce a fost in trecut, pentru el important este ca, de acum inainte, sa fie numai intelegere”, au conchis prietenii barbatului, scrie WOWbiz.ro.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Lacrimi amare la mormantul Ilenei Ciuculete! Doi barbati au plans ore intregi la locul de veci al cantaretei! "E o mare tragedie!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies