Mira, anunț neașteptat despre relația cu Levi Elekes! Ce se întâmplă între cei doi: „Eu nu pot”

Mira si Levi Elekes
Mira si Levi Elekes sunt impreuna de cateva luni

Ce spune Mira despre relația pe care o are cu Levi Elekes. Ce planuri de viitor au cei doi, după câteva luni de relație.

La doar câteva săptămâni după ce i-a luat pe toți fanii prin surprindere și a anunțat că are un nou iubit, Mira uimește din nou.
Frumoasa artistă se iubește de câteva luni bune cu vloggerul Levi Elekes, iar relația celor doi este cât se poate de serioasă.

 

S-au mutat deja împreună și au planuri mari de viitor. Cât despre o posibilă nuntă, Mira nu își dorește ceva fastuos, ci o ceremonie restrânsă, la care să participe doar cei mai apropiați prieteni, dar și familia.

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Mira și Levi Elekes! Artista a rupt tăcerea: „Eu nu pot”

„Simt o presiune din partea prietenilor și a familiei, că toți fac în jurul meu, dar eu în schimb simt că sunt din ce în mai tânără(...) Noi nu suntem mai tradiționaliști, o să vedem, nu știu cum o să decurgă lucrurile, vă anunț, promit.

Visez la o ceremonie foarte restrânsă, atât! Asta e tot ce îmi doresc”, a zis ea într-o emisiune TV.

De asemenea, Mira a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mamă în viitorul apropiat, însă artista nu se consideră încă pregătită pentru acest pas mare din viața oricărei femei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mira si iubitul
Mira si iubitul, Levi Elekes[Sursa foto: Instagram]

„Nu sunt pregătită, nu mă imaginez cu un bebe în brațe, dar cred că vin natural lucrurile astea, când o să simțim amândoi”, a mai zis ea, dar crede că iubitul ei este bărbatul potrivit pentru ea.

„Eu nu cred că există o rețetă perfectă, ci pur și simplu cred că sunt oameni potriviți sau nepotriviți. El este omul meu potrivit, din toate punctele de vedere și atât.

Cam ce vedeți la noi, acolo, pe Instagram, chiar asta se întâmplă. Nu suntem genul de oameni care să fake-uim, adică eu cel puțin nu pot. Oamenii mă știu și cu bune și cu rele, n-am niciun fel de filtru, în afară de filtrele alea, de îmi pun un filtru și îmi face fața drăguță.

Mira si iubitul
Mira si iubitul sunt impreuna de cateva luni[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mira, oficial într-o relație! Cine este și cum arată noul ei iubit „Omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În rest, nu îmi pun filtre, am și zile bune, am și zile proaste, e ceva firesc!”, a declarat Mira, pentru Cancan.

Mira se iubește cu Levi Elekes de câteva luni

La începutul lunii mai, Mira a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare alături de noul său iubit. Aceasta s-a despărțit de mai mult timp de fostul ei iubit, așa că fotografiile cu Levi Elekes au fost o adevărată surpriză pentru toată lumea.

Cei doi se completează perfect și se ajută, iar Mira este extrem de fericită pentru că partenerul său de viață scoate tot ce e mai frumos din ea.

Citeste si: Juno și Mira au lansat piesa „Toată noaptea”

„Am atâtea de spus și totodată nimic fiindcă aș vrea să las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient de😂.

Mă bucur să share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce în ce mai greuuu să nu vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine.", le-a mărturisit Mira fanilor din mediul online.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Alexia Eram, reacție neașteptată după ce Mario Fresh și Mira s-au sărutat: „Îmi place foarte mult...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies