„Mirabela ar vrea să avem casa noastră, să așeze ea lucrurile, să fie casa ei.” Cât plătește Nicușor Dan chiria în București

„Mirabela ar vrea să avem casa noastră, să așeze ea lucrurile, să fie casa ei.” Cât plătește Nicușor Dan chiria în București
„Mirabela ar vrea să avem casa noastră, să așeze ea lucrurile, să fie casa ei.” Cât plătește Nicușor Dan chiria în București

Nicușor Dan a vorbit despre faptul că stă în chirie și cât anume plătește pe apartamentul în care stă.

Nicușor Dan este de profesie matematician și a renunțat la acest domeniu pentru a se dedica mai multor activități civice. În prezent, Nicușor Dan este primar general al Capitalei.

Cât plătește Nicușor Dan chiria în București

Citește și: Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Nicușor Dan
Nicușor Dan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Robert Negoiță. „Cea mai mare bucurie, când mă întâlnesc și socializez cu oamenii din Sector.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Nicușor Dan a vorbit și despre faptul că stă în chirie într-un cartier liniștit, care îi face plăcere, iar toate amintirile din acea locuință nu îl fac, încă, să se îndrepte către alta, deși soția lui și-ar dori acest lucru. Edilul plătește 590 de euro chirie pe lună și se gândește ca într-o zi să îi facă pe plac soției.

Acesta a mai declarat că nu a avut timpul și sumele de bani necesare pentru a-și găsi o casă.

„Acum, faptul că în apartamentul acesta au crescut copiii, s-a născut băiețelul, că locuim într-un cartier unde nu prea circulă mașini, îmi place foarte mult. Nu sunt deloc stresat din punct de vedere material, am un back-up, pot să merg oricând să predau. Mirabela ar vrea să avem casa noastră, să așeze ea lucrurile, să fie casa ei, dar poate va fi, la un moment dat.

Plătim 590 de euro pe lună, o cameră și două dormitoare la mansardă, iar proprietarul plătește taxele. Cam atât.”, a spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan este tatăl a doi copii

Nicușor Dan
Nicușor Dan[Sursa foto: Facebook]

Nicușor Dan este tatăl a doi copii și se bucură de amintirile faptului că cel de-al doilea s-a născut în locuința în care stă în prezent.

În momentul în care a venit pe lume, Nicușor Dan a lăsat și un mesaj pe rețelele de socializare.

”Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru. Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe weekend-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.

Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs. Sănătate tuturor!”, este mesajul primarului Capitalei pe rețelele de socializare, în urmă cu doi ani.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Robert Negoiță. „Cea mai mare bucurie, când mă întâlnesc și socializez cu oamenii din Sector.”

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies