Mirabela Dauer, despre dieta care i-a afectat rinichii

Mirabela Dauer, despre dieta care i-a afectat rinichii
Mirabela Dauer, despre dieta care i-a afectat rinichii

Artista a confirmat, pe Facebook, faptul ca i s-a extirpat un rinichi degradat. Dupa interventia chirurgicala, artista se simte bine si se recupereaza.

“Dragii mei, nu m-am gandit ca e o mare stire faptul ca a trebuit sa suport o interventie chirurgicala. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente! De fapt, doctorii au trecut! Va dati seama ce se intampla daca nu iesea bine?! Acum ma relaxez, pentru ca urmeaza o perioada de recuperare, ceea ce pe mine ma enerveaza, doar ma stiti cat de activa sunt! Si in plus abia astept sa revin in fata voastra sa va daruiesc din sufletul meu, prin cantec.

Asta e marea mea bucurie. Ce sa facem, in viata trecem si prin clipe mai dificile si-atunci ne sprijinim pe sentimente adevarate, iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastra, a fanilor mei. Va iubesc si va multumesc! Si ne revedem foarte curand. Va imbratisez tare, tare”, a scris Mirabela Dauer.

In noiembrie 2017, Mirabela Dauer a recunoscut ca a inceput sa se simta rau in urma unei diete celebre, pe care au incercat-o multe femei din Romania, dieta Dukan (dieta bazata pe consumul de proteine, in detrimentul glucidelor si lipidelor).

“M-am saturat de diete. Nu au avut efect. Am tinut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am tinut 6 luni Dukan. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Prea multe proteine, eu si asa sunt mancatoare de carne
“, a declarat Mirabela pentru un ziar monden.

Nutriţionistul Pierre Dukan a lansat dieta care îi poartă numele în anul 2000, după aproape 20 de ani de studii.

El a pornit de la ideea că organismul uman pierde cel mai bine în greutate urmând o dietă similară cu alimentaţia pe care oamenii au avut-o cu mult timp în urmă, în perioada în care erau culegători şi vânători. Altfel spus, ne întoarcem la origini şi ne folosim de moştenirea pe care o poartă metabolismul nostru.

Sursa: sanatate.bzi



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum sa slabesti rapid cu dieta japoneza cu banane. Pierzi pana la 5 kilograme in 7 zile

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies