„Miracol din pântecul meu” Deea Maxer a postat pe pagina sa de Instagram imaginea mult așteptată! Ce se întâmplă în viața fostei soții a lui Dinu Maxer?

„Miracol din pântecul meu”  Deea Maxer a postat pe pagina sa de Instagram imaginea mult așteptată! Ce se întâmplă în viața fostei soții a lui Dinu Maxer?
„Miracol din pântecul meu” Deea Maxer a postat pe pagina sa de Instagram imaginea mult așteptată! Ce se întâmplă în viața fostei soții a lui Dinu Maxer?

Deea Maxer a postat o imagine înduioșătoare alături de copiii săi.

Deea Maxer este mai fericită ca niciodată. După ce a luat decizia de a divorța de fostul său soț, bruneta și-a găsit repede liniștea și fericirea în brațele altui partener. Deea Maxer și Robert Drilea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au decis să nu se mai ascundă și să nu bage în seamă tot ceea ce spun gurile rele. Astfel, bruneta nu ezită să își arate fericirea pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea imagini cu partenerul său de viață.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Dinu Maxer a fost luată la rost de câteva ori deoarece nu a mai postat nicio imagine cu copiii ei. Astfel, fanii artistei au acuzat-o că își neglijează copiii de când este într-o relație cu un alt bărbat. Deea, însă, nu a pus la suflet toate aceste comentarii răutăcioase și a continuat să îți trăiască liniștită viața.

Imaginea postată de Deea Maxer în mediul online, care a topit inimile internauților

Citește și: „Ești un alt om, ți-ai mâncat energia și frumusețea.” Ce mesaj a primit Dinu Maxer, la câteva luni de la divorțul de Deea

Deea Maxer a postat pe pagina sa de Instagram imaginea mult așteptată! Ce se întâmplă în viața fostei soții a lui Dinu Maxer?
Deea Maxer și Robert Drilea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Se pare că așteptarea a luat sfârșit, iar după câteva zile în care nu a mai postat nicio imagine cu copiii ei, Deea s-a hotărât să le arăte urmăritorilor săi din mediul online că petrece timp de calitate împreună cu cei mici.

Astfel, frumoasa brunetă a ieșit cu cei doi copii ai săi în parc, la distracție. Vedeta a postat în mediul online mai multe imagini cu cei mici, care o topit inimile internauților.

Mai mult decât atât, pe fundal a atașat o melodie foarte emoționantă prin care a dat de înțeles că se simte binecuvântată că este mama a doi copii minunați. Versurile melodiei sunt de-a dreptul emoționante, iar Deea a demonstrat astfel că indiferent de schimbările care se produc în viața ei, copiii sunt pe primul loc.

„Tu ești soarele și luna și te iubesc dintotdeauna,

Te iubesc din alte vieți, cum iubesc marii poeți,

Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu”,   sunt versurile care rulează pe fundalul imaginii postată în mediul online de Deea Maxer.

Imaginea postată de Deea Maxer în mediul online, care a topit inimile internauților
Imaginea postată de Deea Maxer în mediul online, care a topit inimile internauților[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„A fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat.” Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies