Miracol medical! Vindecat de HIV: al doilea pacient din lume care a scăpat de complita boală. Ce tratament a funcționat în cazul bărbatului?

Miracol medical! Vindecat de HIV: al doilea pacient din lume care a scăpat de complita boală. Ce tratament a funcționat în cazul bărbatului?
Miracol medical! Vindecat de HIV: al doilea pacient din lume care a scăpat de complita boală. Ce tratament a funcționat în cazul bărbatului?

Cazul unui pacient care s-a vindecat de HIV oferă noi speranțe pentru bolnavii de SIDA și ar putea reprezenta un progres fabulos în domeniul medical.

Bărbatul din Londra este al doilea pacient din lume vindecat de HIV.

Numele bărbatului nu a fost dezvăluit, acesta fiind cunoscut sub denumirea de “pacientul Londra”. În cazul acestuia, un transplant de celulele stem a funcționat împotriva virusului HIV, ceea ce le oferă specialiștilor speranțe pentru dezvoltarea unui tratament pentru SIDA.

Citeste si: Poveste adevărată: "O partidă de sex într-un club mă costă viaţa!"

Citeste si: „La scurt timp după ce m-am măritat cu Andrei, am aflat că m-a înşelat. L-am iertat de atunci de multe ori. Într-o zi, mama mea a venit la mine şi mi-a zis că e momentul să divorţez. Văzuse ceva cu care nu se împăca deloc. Dar asta a fost doar începutul”

Miracol medical! Vindecat de HIV

Citeste si: Ai mereu gura uscată? Boala care cauzează afecţiunea şi riscurile la care eşti supusă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ai aceste simptome? Fă-ţi rapid un test pentru HIV!

Citeste si: Când copilul tău e gay! Poveştile năucitoare ale părintilor ROMÂNI care au copii "diferiţi"

Pacientul a primit celule stem din măduva osoasă a unui donator rezistent la virusul HIV. Acest transplant a ajutat sistemul imunitar al pacientului. Testele realizate ulterior au arătat că în ultimele 18 luni, în organismul bărbatului nu a mai fost depistat virusul HIV, însă starea acestuia este în continuare monitorizată pentru a vedea dacă virusul a dispărut definitiv, specialistul

Ravindra Gupta fiind de părere că este mult prea devreme pentru a confirma dacă pacientul este complet vindecat.

Miracol medical! Vindecat de HIV

“Nu există un virus pe care să îl putem măsura. Nu am putut detecta nimic.”, a spus Ravindra Gupta, un biolog specializat în HIV, care a condus una dintre echipele care s-au ocupat de tratamentul bărbatului, potrivit thesun.co.uk.

Citeste si: Homosexualitatea e biologică, nu o alegere

Citeste si: Ce este Reiki si ce spun studiile despre aceasta terapie alternativa

Citeste si: Cele mai crunte boli mortale din istoria omenirii

citeste continuarea pe avantaje.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscopul zilei de 7 martie Camelia Pătrășcanu. Leii își rezolvă o problemă fără intervenția lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies