Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”
Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Lidia Buble a povestit despre cum s-a vindecat miraculos de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun rezultat.

Lidia Buble, cunoscuta artistă, a mărturisit pe rețelele de socializare ceva despre care nimeni nu știa, lupta ei cu psoriazisul. Aceasta a fost la numeroși medici și a efectuat tratamente care ar fi trebuit să amelioreze problema, însă nimic nu a dat efect. În prima fază nu a vrut să le spună părinților ei, deoarece s-ar fi îngrijorat, însă, la o vizită acasă, i-a spus tatălui său să se roage pentru ea. 

„Cam asta este situația, am ajuns în România, mi s-a zis să mai fac niște analize de sânge, să se asigure. Am ajuns în România și am început să fac tot ce mi-a stat în putință, ce mi-a prescris toată lumea, am încercat să mă asigur că tot ce a ținut de mine ca om am făcut. Mă dau cu cremele alea, nimic, îmi apăreau din ce în ce mai multe pete, pielea mea arăta tot mai urât. 
Nu știam dacă să-i anunț pe părinții mei, pentru că eu fiind o fire foarte independentă, tot timpul mi-a plăcut să mă descurc singură și nu am vrut să-i îngreunez pe ai mei. Și așa, cu 11 copii, să-i mai sun să mai dau și eu vestea asta, nu am vrut să îi necăjesc. Orice părinte suferă când știe că un copil nu e bine. Am apelat și la toți doctorii posibili, care se spunea a fi cei mai buni și am zis că trebuie să-i zic și lui tati, că altfel nu aveam liniște.
Eu nu am vrut să povestesc lucrurile astea, dar tata a insistat foarte mult, iar surorile au spus că poate multă lume vor să afle povestea. Într-o zi am avut un concert foarte aproape de casă și cum nu există dată să nu-i vizitez pe ai mei, am luat un buchet de flori pentru mami și tati, mă duc acasă și la un moment dat îmi iau inima în dinți și îi spun lui tati.
Nu i-am zis că am psoriazis, i-am spus: „tati, atunci când te rogi, să nu uiți să te rogi și pentru mine și pielea mea. Tot îmi ies niște chestii pe piele”, dar nu i-am spus ce. Și am făcut o rugăciune simplă.”,
a mărturisit Lidia Buble.

Cum s-a vindecat miraculos Lidia Buble de psoriazis

Citește și: Lidia Buble pune bazele unei noi afaceri! Pe ce planuri vrea să se dezvolte artista! „Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni.”

Lidia Buble
Lidia Buble[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Lidia Buble, întâmplare neașteptată la un restaurant cu stele Michelin! Artistei i-a picat fața când a văzut cât trebuie să dea pe o pizza! „Mi s-a părut extraordinar de mult.”

De la ultima vizită la părinții ei a mai trecut o perioadă în care am pielea ei arăta la fel de rău, până când părinții săi au venit în București, iar ea i-a spus tatălui

său adevărul. În acel moment i-a făcut o rugăciune și ungerea cu untdelemn, iar în următoarele două săptămâni a văzut miracolul chiar pe pielea ei. Acum toate semnele și petele i-au dispărut artistei ca prin minune, fără să îi mai apară altele.  „Plec de la tati, mai trece o lună, două, pielea mea era la fel. Vine tati la București că au și ei niște probleme de sănătate, s-a nimerit să fie și sora mea și îi spun.
„Știi când ți-am zis atunci să te rogi pentru pielea mea, hai să-ți spun adevărul. Tati, am psoriazis, am fost la mai mulți doctori și în România, și în Viena la cei mai buni doctori și toată lumea mi-a zis că am psoriazis.” Și nu am vrut să cred, că eu puneam pe seama faptului că mănânc fructe de mare, căutam orice chestie. Ce vorbesc e de acum cam o lună. A zis să îmi facă ungerea cu untdelemn. Și mă întreabă: „crezi că Dumnezeu te poate vindeca de psoriazis?” Și zic „da, cred”.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Îmi zice că la oameni totul este cu neputința, dar de la Dumnezeu este cu putință. S-a rugat, eu m-am uitat direct pe piele să văd dacă au dispărut petele, bineînțeles că nu s-a întâmplat minunea pe corp. Timp de două săptămâni de zile am fost foarte atentă la ce se întâmplă cu pielea mea și am observat că în ziua respectivă de când s-a rugat și mi-a făcut ungerea cu untdelemn, nu mi s-au mai înmulțit petele. Cele care au fost, au dispărut de tot. Aveam foarte multe, voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine, aveam grijă să nu se vadă. Au dispărut toate, nu mai am nici măcar una, nu mi-a mai apărut. Deja sunt trei săptămâni de când nu mi-a mai apărut nicio pată, efectiv am fost vindecată.”, a mai spus Lidia Buble.

Lidia Buble
Lidia Buble[Sursa foto: Facebook]

@lidiabublefan Dumnezeu exista. Amin!!! #lidiabuble #psoriasis #viraltiktok #fyp
sunet original- Lidia



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Lidia Buble, întâmplare neașteptată la un restaurant cu stele Michelin! Artistei i-a picat fața când a văzut cât trebuie să dea pe o pizza! „Mi s-a părut extraordinar de mult.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies