Mircea Baniciu, dezvăluiri din viața de viitor bunic! Artistul a oferit detalii surprinzătoare! „Mi-a zis clar, mă mărit și fac un copil.”

Mircea Baniciu, dezvăluiri din viața de viitor bunic! Artistul a oferit detalii surprinzătoare! „Mi-a zis clar, mă mărit și fac un copil.”
Mircea Baniciu, dezvăluiri din viața de viitor bunic! Artistul a oferit detalii surprinzătoare! „Mi-a zis clar, mă mărit și fac un copil.”

Mircea Baniciu a vorbit despre fiica sa, Ana Baniciu, dar și despre familia pe care aceasta și-a întemeiat-o alături de Edy Kovacs.

Mircea Baniciu este un tată extrem de mândru de fiica sa, Ana Baniciu, care i-a moștenit talentul muzical și a călcat pe urmele artistului. Mai mult decât atât, Ana este acum și o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

În vara anului 2023, frumoasa blondină și-a unit destinele cu alesul inimii sale, Edy Kovacs. Câteva luni mai târziu, cei doi au anunțat că așteaptă venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel, care urmează să vin pe lume în luna iunie a anului 2024.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, Mircea Baniciu a vorbit despre evenimentele importante din viața fiicei sale.

Citește și: „Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut.” Ana Baniciu și Edy Kovacs vor deveni părinți! Fiica lui Mircea Baniciu va aduce pe lume primul său copil. Artista, primele declarații despre sarcină!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mircea Baniciu, dezvăluiri din viața de viitor bunic! Ce a spus artistul despre soțul Anei Baniciu și familia acestuia
Ana Baniciu și Edy Kovacs[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “La nuntă a fost dificil, știu că după cununia civilă am fost cu toate florile pe care le-am primit și i le-am dus ei!” Ce a declarat Ana Baniciu, la o lună de la nunta sa 

Mircea Baniciu, mândru de fiica sa

Mircea Baniciu, dezvăluiri din viața de viitor bunic! Ce a spus artistul despre soțul Anei Baniciu și familia acestuia
Ana și Mircea Baniciu[Sursa foto: Instagram]

Artistul a vorbit despre cum se simte în postura de viitor bunic, ce părere are despre Edy Kovacs, soțul fiicei sale, dar și despre familia acestuia.

Mircea Baniciu este extrem de mândru de fiica sa, pentru faptul că a reușit să își întemeieze o familie fericită.

Nu știu cum o să fie. Eu aștept evenimentul. În iunie este. Iubita de ea, este foarte făloasă cu ce o să i se întâmple. Se pare că se înțeleg bine, deci copilul ăla va crește într-o atmosferă civilizată. Soțul ei este un tip fain și familia lui este foarte bine făcută și aranjată.

Ei au un business din ăsta cu restaurante, o treabă foarte bănoasă, pe care o pun în aplicare în fiecare vară. Vara câștigă niște bani și după aceea au ei treburile lor, el și cu taicăso. Foarte bine. Sunt niște oameni modești și la locul lor și își știu de lungul nasului. Foarte important. Asta mi-a plăcut la Ana că a stat, a stat și a ales. A avut din ce alege și foarte bine, bravo ei că s-a hotărât.
Mi-a zis clar, mă mărit și fac un copil. Nici nu a trecut un trimestru și a și rămas însărcinată. Bravo ei
!”, a spus Mircea Baniciu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Karmen Minune, mărturisiri cutremurătoare despre cum a gestionat perioada de depresie de după naștere! „Am încercat să nu arăt copilului ceea ce simțeam.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies