Mircea Bravo s-a căsătorit! Ce persoane au fost invitate la petrecerea cunoscutului vlogger

Mircea Bravo s-a căsătorit!
Mircea Bravo s-a căsătorit!

Cunoscutul vlogger a pășit în fața altarului cu aleasa inimii sale, o fată din Bistrița de care s-a îndrăgostit până peste cap. Cum s-a desfășurat marele eveniment și cine a fost invitat?

În urmă cu o săptămână, Mircea Bravo anunța că va păși în fața ofițerului de Stare Civilă alături de aleasa inimii sale, o tânără din Bistrița. Petrecerea a fost organizată într-un cadru restrâns, mai exact într-un local din Cluj Napoca.

Citeste si: Cine este OLIVIA STEER, soția lui Andi Moisescu. "M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu”

Mircea Bravo a renunțat la burlăcie!

Tibi Codorean, unul dintre prietenii vloggerului care a fost prezent la marele eveniment, a făcut publice o serie de fotografii. Alături, acestea le-a transmis un mesaj în spirit de glumă, făcând referire la bunica din Chinteni, Tanti Lenuța (75 de ani), femeia care este adesea prezentă și în clipurile pline de umor pe care Mircea le distribuie pe contul personal de Youtube.

„Sunt la nunta lui Mircea Bravo, prima nuntă din România la care o să se fure bunica, nu mireasa”, a scris pe Facebook Tibi Codorean.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Despre proaspăta soție a cunoscutului vlogger nu se cunosc, din păcate, foarte multe detalii. Tânărul își dorește să stea departe de ochii curioșilor atunci când vine vorba despre viața personală, drept urmare a ținut-o ascunsă pe cea de care s-a îndrăgostit până peste cap.

Citeste si: Conchita De România, dezvăluiri șocante despre relațiile cu artiștii din România: „S-ar da foarte multe divorțuri”

Mircea Bravo s-a căsătorit!
Mircea Bravo s-a căsătorit![Sursa foto: Facebook]

Cine este Mircea Bravo

Mircea Bravo , pe numele său real Mircea Popa, a devenit foarte cunoscut în mediul online în urmă cu mai mulți ani, de când a început să posteze pe rețelele de socializare diferite filmulețe în care făcea farse.

Bărbatul are 33 de ani, este din Beclean și a absolvit Facultatea de Drept din Clij, însă nu a profesat ca avocat, dedicându-se unui hobby care l-a făcut celebru în România. Mircea Bravo a realizat sute de materiale umoristice și zeci de reclame neconvenționale care au devenit virale pe Internet.  

Mircea Bravo si Mihai Hinda[Sursa foto: Radio Impuls]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Florin Rusu, prima reacție după ce Roxana Prințesa Ardealului a acuzat-o pe Bianca Pop: „Nu are de unde să își procure anumite substanțe”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies