Mircea Diaconu, invitatul din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mircea Diaconu, invitatul din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Mircea Diaconu, invitatul din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mircea Diaconu este invitatul din această seară al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:15, la Kanal D!

Unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți actori ai generației de aur a scenei românești, Mircea Diaconu este gata să de-a curs invitației de a răspunde tirului de întrebări pe care jurnalista denise Rifai i le-a pregătit în ediția din această seară a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Cu o carieră impresionantă pe scena Teatrului românesc dar și în cinematografie, Mircea Diaconu a avut o carieră interesantă și în politică, el fiind senator, ministru al culturii, europarlamentar și candidat la Președinția României.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cariera de actor l-a purtat peste tot în lume, pe renumitul Mircea Diaconu, în timpul regimului comunist, atunci când oamenilor obișnuiți le era interzis să iasă din țară, actorul călătorind, în acei ani, în Italia, Spania, Kazahstan și chiar în Statele Unite ale Americii, iar în cea din urmă, în anul 1979, chiar a avut o <invitație> de a rămâne acolo, în ”Cetatea Filmului”, dar a refuzat.

Cum motivează actorul această decizie, luată în urmă cu mai bine de 40 de ani, aflăm în această seară, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

  “A fost anonimatul marea dvs. frustrare?”  “De ce nu ați jucat în telenovele?”, “De ce ați intrat în conflict cu Traian Băsescu?”,  “Vă pare rău că ați încălcat legea de dragul soției?”, “Ce amenințări ați primit pentru că ați interzis jocul de bingo la TV?”,  “Ați candidat la prezidențiale ca să-l ajutați pe Dan   Barna?”,   “ Când a început să vă placă rolul

de politician?”,  “Ați fi fost un actor bun la Hollywood?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Mircea Diaconu în ediția din această seară, de la ora 22:15, a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies