Mircea Solcanu, confesiuni dureroase despre momentele în care tatăl său făcea scandal! „Știam după cum se clatină dacă va fi o seară bună sau va fi nasoală.”

Mircea Solcanu, confesiuni dureroase despre momentele în care tatăl său făcea scandal! „Știam după cum se clatină dacă va fi o seară bună sau va fi nasoală.”
Mircea Solcanu, confesiuni dureroase despre momentele în care tatăl său făcea scandal! „Știam după cum se clatină dacă va fi o seară bună sau va fi nasoală.”

Mircea Solcanu a vorbit despre copilărie și amintirile pe care le are cu tatăl lui în momentele în care venea băut acasă.

Merge Solcanu, fostul prezentator TV, a ieșit din lumina reflectoarelor în urmă cu mai bine de 10 ani și a plecat din Capitală pentru a se concentra asupra problemelor de sănătate pe care le-a descoperit în anul 2012. De atunci, o lungă perioadă de timp a locuit cu mama lui, până în urmă cu doi ani, când aceasta s-a stins din viață răpusă de cancer. Tumoarea pe care a descoperit-o el la creier în urmă cu ani de zile, l-a făcut pe Mircea Solcanu să se întrețină o perioadă de timp din pensia mamei sale, apoi din indemnizația de handicap.

Viața lui a luat o întorsătură neașteptată, însă, cu toate acestea, a încercat de fiecare dată să își păstreze calmul și optimismul.

Mircea Solcanu, confesiuni dureroase despre scandalurile din familie

Citește și: Mircea Solcanu, despre momentul în care și-a pierdut mama, răpusă de o boală cumplită. “Nu mă mai înțelegeam cu ea la un moment dat.”

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Mircea Solcanu trece printr-o adevărată dramă. Fostul prezentator TV nu mai aude

Invitat în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, Mircea Solcanu a vorbit despre mai multe aspecte din viața lui personală și profesională și a făcut o retrospectivă a copilăriei sale încă din momentul în care era foarte mic. Acesta își amintește și de violențele care existau în familie, cauzate de tatăl lui, pe fondul consumului de alcool și făcea scandal atunci când venea acasă.

Își amintește cum într-o seară mama lui a fost nevoită să iasă pe geamul apartamentului pentru a pleca. El și sora lui îl așteptau de fiecare dată cu privirea și își dădeau seama cum va fi seara lor după starea și felul în care tatăl lor mergea.  „Cel mai nasol a fost când mama a ieșit pe geam. Stăteam la etajul 1 și a ieșit pe geam ca să sară afară.
Eu cu sora mea făceam treaba asta frecvent pentru că vecinii de desubtul nostru aveau gratii și ne puteam urca pe gratiile respective, iar de pe geam intram ușor în casă. Putea să facă asta un copil, dar la un adult e mai complicat. A făcut și lucrul acesta. Aveam 4-5 ani. Era mai violent decât era de obicei. Acum câteva zile stăteam cu sora mea și ne gândeam, ne aminteam cum ne uităm pe geamul de la bucătărie și așteptăm să apară în câmpul vizual.
Știam după cum se clatină dacă va fi o seară bună sau va fi nasoală. Dacă se clătina foarte tare, era o seară nasoală rău de tot. Dacă venea pe picioarele lui, era bine.”,
a povestit Mircea Solcanu.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum a aflat Mircea Solcanu că are o tumoare pe creier, care i-a spart timpanul. „Mi s-a înfundat urechea de când am mers cu avionul.”

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies