Mirela Boureanu Vaida, declaratii spumoase despre familia ei: "Sunt o mama prea slaba, ma inmoi repede! Asta mic sta numai cu degetele in priza, cred ca..."

Mirela Boureanu Vaida, declaratii spumoase despre familia ei:
Mirela Boureanu Vaida, declaratii spumoase despre familia ei: "Sunt o mama prea slaba, ma inmoi repede! Asta mic sta numai cu degetele in priza, cred ca..."

Mirela Boureanu Vaida este mama a doi copii nazdravani: Carla si Vladimir.

Prezentatoarea de televiziune recunoaste ca ar vrea sa fie mai severa cu fiul si fiica sa, insa nu reuseste, se topeste mereu, scrie WOWBiz.ro

„Anul trecut, pe vremea asta, era foarte simplu, că luasem un geamantan mare şi două cărucioare şi am plecat până la Munchen. Era uşor, că ăsta mic avea 4 luni şi unde îl puneai dormea. Anul ăsta s-a schimbat situaţia, e de doua ori mai greu.

E mâncăcios. O să plecam de Crăciun în zona Ardealului şi mergem la o cabană şi sper să fie zăpada multă, ne jucam, cu câinii ciobanesti, mâncăm, dormim şi de Revelion plecam în Austria şi nu neapărat că ştim să schiem, dar o să alerg după doi copii. E foarte frumos, e foarte complicat, pentru ca nu îţi dai seama cât timp îţi ia să faci pomul. Ăsta mic cred că o să fie inginer, că sta mereu cu degetele în priză.
E foarte frumos, e casa plină şi e mereu dezordine. Nu ai cum să ţii curat mereu.(...) Părinţii mei au fost întotdeauna foarte echilibraţi. Nu ne-au alintat, dar ne pupau în somn şi ziceau "Bravo" foarte rece. Aşa am fost crescută şi te bucura orice lucru. Ne jucam cu crengile de la brad, cu băşica de la porc. Veneau copii cu colinda. Se dădeau mere şi nuci, nu bani.
Am foarte multe amintiri legate de sărbători. Iernile erau foarte grele. Nu aveai costume speciale, ci d-alea din lână de oaie. Veneai şi lovit, plin de zăpadă, îngheţat. Relaţia cu fratele meu era foarte bună, dar ne ciondăneam din orice lucru. El e mai mic decât mine cu doi ani şi jumătate şi e înalt cât plopul. L-am prostit. Mereu îi ziceam că dacă mănâncă ciocolată, o să aibă dinţii strâmbi.
Apoi lucrurile s-au schimbat. Eu mergeam cu mamaia mea prin tot satul. Mie mi-ar plăcea foarte tare să crească mai mult la curte, la ţară, să înveţe munca. Uneori mă gândesc dacă voi reuşi să îi cresc aşa. Cum să fac eu să-i readuc eu în lumea copilăriei mele? Noi am muncit cot la cot cu părinţii. Te învăţau să preţuieşti. Mi se pare că sunt o mamă prea slabă.
Eu mă înmoi foarte repede”, a declarat Mirela Boureanu Vaida intr-un interviu pentru o emisiune TV. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

La televizor, pe Mirela Vaida o vezi mereu eleganta, cum arata insa indragita prezentatoare TV in tinute casual, jeansi si geaca de piele! IMAGINI EXCLUSIVE!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies