Mirela Vaida, bolnavă de ziua ei: „Sper să nu fiu mai rău”

Mirela Vaida
Mirela Vaida a implinit 40 de ani

Ce s-a întâmplat cu Mirela Vaida, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 40 de ani. Ce i-au transmis medicii.

Mirela Vaida trece prin momente dificile, după ce s-a îmbolnăvit. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce se întâmplă cu ea, dar și care sunt cele mai mari temeri ale sale:

Inițial, Carla, Vladimir și Tudor, copiii vedetei, s-au îmbolnăvit, dar și-aru revenit, din fericire. Din păcate, prezentatoarea TV s-a îmbolnăvit și ea. Mirela Vaida s-a gândit inițial că e vorba despre COVID-19, s-a testat, însă a ieșit negativ.

E vorba despre laringită, însă.

Vestea nu a fost una prea bună, deoarece Mirela Vaida a trebuit să se confrunte cu această problemă chiar de ziua sa de naștere, când a împlinit 40 de ani.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soţul Mirelei Vaida. "Este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş.. şi îi place pentru că acolo sunt ardelenii lui."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Eram foarte fericită că au scăpat copiii de laringită și de febră și am luat eu răgușeala. Mă doare gâtul. N-am Covid, că m-am testat, dar nu mai am voce.

Am de vorbit o grămadă, vă dați seama. Stau să mă întreb dacă mă mai pot exprima, practic. Acuma, sper să nu fiu mai rău, să se termine doar la răgușeală, să nu înceapă și la mine cu febră.

Ce să iau…că nici nu mai știu. Ideea e că te plângi de copii, că tu ești rezistentă și, de fapt, iei și tu toate bolile de la ei. Laringită, răgușeală, noi să fim sănătoși.', a povestit Mirela Vaida pe Facebook.

Citeste si: Cine este MIRELA VAIDA. „Eu mi-am trăit copilăria în satul tradițional moldovenesc, în Iaşi, într-o zonă cu oameni foarte muncitori"

Mirela Vaida
Mirela Vaida, bolnava de laringita[Sursa foto: Facebook]

Mirela Vaida a avut și otită

În 2020, chiar înainte de primele cazuri de Covid în România, Mirela Vaida și-a pus fanii pe jar, după ce a anunțat că este bolnavă. La momentul respectiv, vedeta a dezvăluit că are otită și că soacra sa a avut mare grijă de ea pentru a-și reveni mai repede.

„Nu-i coronavirus! E otită… M-a bagat soacră-mea sub tratament băbesc: țuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub caciulă! Miros ca un cârnat! N-are cum

să mă atace vreun virus. S-au speriat și copiii… Și, totuși, tratamentul ăsta o da roade sau a vrut să râdă soacra-mea un pic de mine…?”, a fost mesajul Mirelei Vaida, de pe Facebook.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies