Mirela Vaida, clipe de coșmar după ce a fost atacată din nou cu bolovani: „Dacă mor, o să faceți ceva?”

Mirela Vaida
Mirela Vaida, atacata din nou

Ce s-a întâmplat cu Mirela Vaida. Prezentatoarea Tv se teme pentru viața sa și a cerut ajutorul, fiind extrem de speriată.

La un an după ce a trecut prin cele mai grele momente din viața sa, atunci când a fost atacată de o necunoscută în platoul emisiunii pe care o prezintă, Mirela Vaida a avut parte de un alt incident.

Prezentatoarea TV a fost victima unui nou atac cu pietre, la un an și trei luni de la momentul în care o femeie complet dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat în direcția sa un bolovan.

Mirela Vaida a reușit atunci să se ferească și să evite o adevărată tragedie.

De data aceasta, ținta a fost mașina electrică a prezentatoarei TV, iar automobilul a suferit daune importante, parbrizul fiind complet distrus. Mirela Vaida este convinsă că este vorba despre aceeași persoană de anul trecut, iar camerele de supraveghere o vor ajuta să afle adevărul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Atacatoarea de anul trecut a Mirelei Vaida a fost internată într-un spital de psihiatrie, dar recent a fost externată și, potrivit imaginilor, aceasta a decis să se răzbune și să îi distrugă mașina vedetei TV. Informațiile prezentate de camerele de supraveghere arată că mașina a fost atacată cu cel puțin cinci bolovani, în timp ce se afla la încărcat în spatele televiziunii.

Masina Mirelei Vaida
Masina Mirelei Vaida, distrusa cu pietre[Sursa foto: Captură TV]

Mirela Vaida se teme pentru viața sa

Vedeta a lansat un semnal de alarmă și a dezvăluit că îi este frică să mai iasă din casă, de teama că ar putea fi atacată din nou.

„Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți.

(…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!

Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că una ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap!”, a spus prezentatoarea TV în direct.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate! Cum s-a afișat vedeta în mediul online: „Mi-am pus gluga-n cap, m-am chircit pe scaun”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies