Mirela Vaida este însărcinată pentru a treia oară

Mirela Vaida este însărcinată pentru a treia oară
Mirela Vaida este însărcinată pentru a treia oară

Mirela Vaida va deveni mamă pentru a treia oară şi este în culmea fericirii.

 

Prezentatoarea TV Mirela Vaida va deveni mamă pentru a treia oară. Este foarte fericită de vestea pe care a primit-o, mai ales că îşi dorea ca familia să se mai mărească cu încă un membru.

Peste câteva luni, Mirela Vaida va deveni, pentru a treia oară, mamă. Vedeta îşi doreşte demult să mai apară un membru în familie, iar rugăminţile i-au fost ascultate.

În urmă cu ceva timp, povestea cum s-a simţit când a fost însărcinată.

”Îmi doresc trei copii, chiar patru. Acum să vedem, dar dacă dă Dumnezeu ca din a treia oară să iasă patru, să fie gemeni şi am scăpat de doi dintr-o lovitură... Poate e greu, dar unde creşte al doilea, creşte şi al treilea, şi al patrulea. La primul e greu, la al doilea zici cine m-a pus, dar de la al treilea te relaxezi, îl mai învaţă sora la prostii.

La primul îmi făceam mea cupla, nu dormeam nopţile, cum am putut eu să fac asta? Dacă se lovea la buziţă atunci când cădea şi îi dădea sângele, lucru frecvent la copii, vai dar cât plângeam. Cum am putut, ce mamă sunt? Al doilea, săracul, dacă nu avea ceva grav, lucrurile astea nu poţi să le controlezi. Asta spun tuturor. Faceţi măcar doi copii că la primul eşti preocupat... la al doilea îl mai şi laşi.
La al treilea sunt curioasă, dar când o să vă aflu, vă spun. Dacă nu îi faci acum pe toţi, să îi dai la aceeaşi grădi, la aceeaşi şcoală”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ghid cu cele mai tari ZONE EROGENE pe care trebuie să le cunoşti pentru fiecare ZODIE

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies