Misha şi Connect-R suferă enorm! Motanul artiştilor a dispărut fără urmă! "Mă gândesc să nu-l fi luat cineva în casă"

Misha si-a pierdut pisica!
Misha și-a pierdut pisica!

În urmă cu puțin timp, Moshi, motanul Mishei și al lui Connect-R, a dispărut! Artiștii sunt dispuși să ofere o recompensă uriașă celui care îl găsește.

Cu lacrimi în ochi, Misha a anunțat dispariția felinei prin intermediul unei povești de pe contul ei de Instagram. Printr-un apel disperat pentru găsirea motanului vedetei, Misha i-a implorat pe fanii săi să o ajute să îi găsească „copilul cu blăniță”. Ea și Connect-R nu sunt singurii care suferă, ci și fetița celor doi, Maya. 

Misha suspectează că motanul Moshi a fost furat

„Mă gândesc să nu-l fi luat cineva în casă… Vă rog din suflet, dacă l-ați găsit, dacă l-ați luat cu intenții bune sau cu intenții rele, nu știu, vă rog din suflet să îmi scrieți și să mi-l aduceți înapoi, pentru că vă promit că o să vă ofer o sumă mult mai mare decât cea pe care ați putea s-o primiți voi dacă îl veți vinde”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Story-ul Mishei despre pisica ei
Misha și-a pierdut pisica! Moshi a dispărut în urmă cu puțin timp[Sursa foto: Instagram]

Ultimele zile în absența animăluțului au fost un calvar pentru vedetă și fiica ei. „Am înnebunit de când îl caut în fiecare zi și în fiecare seară” a declarat Misha. Aceasta pune accent pe suferința fiicei sale, în vârstă de numai 6 ani, și îi roagă pe cei care îl au pe Moshi să se gândească măcar la cea mică.

„Eu îl visez în fiecare seară și mie, efectiv, nu-mi vine să cred, pentru că, înainte, când auzeam de persoane care își pierd animalele și bocesc, eram: «Pe bune?».

Adică mi se părea absurd, dar acum văd în ce fel e și cu siguranță e parte din familie, e la fel ca un copil. Și eu sunt sigură că dacă e la cineva, și el suferă la fel de tare ca și noi. Vă rog din suflet încă o dată, dacă îl vedeți sau dacă știți ceva, dacă l-ați văzut la un vecin în casă sau habar nu am, nu știu, vă rog din tot sufletul să-mi scrieți” a mai spus fosta soție a lui Connect-R, în speranța că fanii ”Domnului Moshulescu”, așa cum i se spune
în familie, vor contribui cu distribuiri la găsirea motanului.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Andra Volos, relație cu Dan Bilzerian?: „Nu este un bărbat urât”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies