Mister și stil. Cum să păstrezi un aer de eleganță cu 10 sfaturi simplu de urmat

mister si stil
Mister și stil

Există nenumărate modalități prin care putem avea apariții elegante. Însă știați cum vă puteți păstra acesta era întotdeauna?

Aflați din rândurile următoare cum vă puteți păstra un aer de eleganță întotdeauna în ținutele abordate. În plus, descoperiți și 10 sfaturi foarte ușor de urmat virgula astfel încât să vă asigurați de acest aspect. 

 

10. Adaugă o curea 

Pe locul 10 se află sfatul conform căruia, puteți adăuga o curea. În funcție de ținuta aleasă, o curea nu va strica niciodată aspectul, ba chiar mai mult îl va îmbunătăți, în special dacă alegeți să purtați o rochie sau o fustă.

În funcție de articolul vestimentar ales, deseori fustele sau rochiile pot arăta puțin plictisitoare, în cazul în care nu le adăugați un mic plus, ceea ce înseamnă că odată ce veți experimenta cu mai multe modele, texturi și culori de curele. Astfel, nu numai că veți adăuga ținutei un accesoriu minunat, ci va adăuga și o aromă deosebită, dar și un plus de feminitatea acesteia, accentuând mai mult silueta pe care o aveți. 

Citește și: Clătitele cu ciocolată ale Gabrielei Cristea! Vedeta a pregătit un desert ușor de realizat și delicios alături de Victoria și Iris

stil rafinament si eleganta
Mister și stil[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secretele unui stil impecabil. Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău

9. Nu purta ce poartă toată lumea 

Pe locul 9 se află sfatul conform căruia, nu ar trebui să purtați ceea ce poartă toată lumea. Este deja cunoscut faptul că odată ce o tendință și intră în mână, majoritatea persoanelor țin cont de ea și poartă un anumit articol vestimentar sau mai multe, ceea ce le face extrem de comune și foarte plictisitoare. Prin urmare, ar trebui să evităm să purtăm tot ce poartă toată lumea, așa cum a fost și moda blugilor skinny combinați cu botinele sau diverse jachete simple, sau chiar și tricourile albe sau blugi de tip mom.

Cu siguranță nu-ți vei dori să ai un look obișnuit, ci mai degrabă unul diferit și mai scump, motiv pentru care ar trebui să profiți de acest aspect și să-l iei în seamă. 

sfaturi simplu de urmat in moda
Mister și stil[Sursa foto: freepik]

8. Poartă o pălărie 

Pe locul 8 se află sfatul conform căruia, ar trebui să purtați o pălărie. Indiferent de faptul că aveți o zi mai proastă în ceea ce privește părul sau pur și simplu în zona capului arătați puțin plictisitor, ar trebui să adăugați o pălărie la ținută, bineînțeles dacă este

una la care să se potrivească o pălărie, dat fiind faptul că aceasta va adăuga un plus de valoare și de strălucire întregii ținute, indiferent de faptul că este un anotimp călduros de vară sau unul de toamnă sau iarnă, există nenumărate modele, texturi și culori ale unei pălării pe care o puteți asorta la ținutele voastre, astfel încât să fie purtate indiferent de evenimentul la care trebuie să participați sau doar la o ieșire în oraș.
Bineînțeles că nu trebuie să fie vorba doar despre pălăria obișnuită pe care o cunoaștem, ci poate să fie vorba chiar și despre bentițele elegante sau despre panglici, adăugate ca detaliu. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

tendinte moda 2023
Mister și stil[Sursa foto: freepik]

7. Poartă un palton elegant 

Pe locul 7 se află sfatul conform căruia, ar trebui să purtați un palton elegant.

Indiferent că alegeți un palton sau o altă haină, ar trebui să vă asigurați că acest articol vestimentar va ridica întreaga ținută la un nivel dorit, în special dacă este o haină elegantă, dintr-un material mai rezistent, cu un croi deosebit, care vă va pune în valoare indiferent de evenimentul la care participați. De asemenea, puteți apela la acele haine care se pot ajusta astfel încât să vină perfect pe corp, dar și a adăuga o eleganță aparte ținutei. 

moda 2023
Mister și stil[Sursa foto: freepik]

6. Păr îngrijit 

Pe locul 6 se află sfatul conform căruia, părul ar trebui să fie întotdeauna îngrijit. Un păr frumos va face întotdeauna miracole și va adăuga un plus de valoare aspectului general, chiar dacă vă doriți să îl utilizați acasă sau la un salon, de către un profesionist. Astfel, în funcție de păr, acesta poate să fie mai ușor sau mai greu de coafat, dacă alegeți să o faceți direct acasă, însă cu toate acestea vă va adăuga un plus de valoare și veți obține un look absolut perfect, iar automat întreaga stare se va ridica și va fi mult mai bună, dat fiind faptul că părul este îngrijit așa cum trebuie, iar aspectul nu este afectat sub nicio formă. 

5. Stil minimal 

Pe locul 5 se află sfatul conform căruia, ar trebui să ne păstrăm un stil cât mai minimal cu putință. Un stil minimal va rămâne întotdeauna unul elegant, ieri de asemenea, aspectul minimal este asociat întotdeauna cu cel scump, iar ținutele se pot alcătui mult mai simplu dacă dorim să ne păstrăm acest stil minimal, fie că apelăm la o singură culoare, la ținute fără imprimeuri sau chiar la monocrom, ar trebui să ne concentrăm în special pe liniile curate ale stilului, astfel încât culorile, chiar dacă sunt unele neutre, să iasă la iveală, astfel încât ținuta să pară mult mai scumpă, chiar dacă efortul este unul minim, în ciuda faptului că se încadrează în tendințele de modă actuale. 

4. Adaugă o combinație de culori 

Pe locul 4 se află sfatul conform căruia, putem apela și la o combinație de culori potrivită. Poate că nu susțineți moda minimală, și va adăugați puțină culoare ținutei, astfel încât să nu mai fie plictisitoare, ce puțin extravagantă, motiv pentru care ar trebui să cunoașteți anumite aspecte legate de modă, în primul rând, pentru ca o pereche de pantaloni sau o fustă și un top să fie asortate în diferite culori, însă totodată să fie o combinație reușită de culori. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

3. Adoptă o coafură ușor de realizat și modernă

Pe locul 3 se află sfatul conform căruia, ar trebui să adoptăm o coafură modernă, însă totodată și ușor de realizat bineînțeles că ne întoarcem direct la păr, pentru că este extrem de important și afectează aspectul întotdeauna, și-ar trebui să-l vedem ca pe un accesoriu important. Pentru a va asigura de faptul că look-ul va fi unul scump și în tendințe, ar trebui să optați pentru o coafură care să se potrivească pentru tipul de păr, dar totodată și pentru forma feței, pentru că, cu siguranță nu vă doriți ca părul sa vă afecteze apariția într-un mod negativ, dimpotrivă. 

2. Alungește silueta 

Pe locul 2 se află sfatul conform căruia, ne putem alungi silueta. Acest truc este valabil în special pentru doamnele care sunt mai mici de înălțime, care cu siguranță se vor bucura de acesta, dat fiind faptul că întreaga ținută va arăta mult mai bine, iar picioarele vor fi mult mai lungi, astfel încât pentru a-l pune în aplicare tot ce trebuie să faceți este să purtați tocuri cu platformă, pe sub pantalonii lungi, care depășesc linia pantofilor. Este un truc care se pune în aplicare deseori, în special la persoanele minione, însă trebuie să țineți cont că nuanța pantalonilor cu cea a tocurilor trebuie să fie exactă, astfel încât pantoful să fie considerat invizibil, însă totodată apariția să fie una alungită și foarte elegantă. 

1. Scapă de influențele negative 

Pe locul unu se află sfatul conform căruia, ar trebui să scăpăm de influențele negative. Aceste influențe negative au legătură în special cu hainele pe care nu le mai folosim. Indiferent de faptul că acestea nu se mai folosesc din cauza culorii greșite, care nu ni se mai potrivește sau a mărimii sau a stilului în sine, ar trebui să scăpăm de ele, fie că alegem să le donăm sau chiar să le vindem, vom scăpa de toate articolele vestimentare pe care le considerăm folositoare, însă în momentul în care ne uităm în dulap, vom constata faptul că nu avem cu ce ne îmbrăca, deseori. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Secretele unui stil impecabil. Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies