Misty, primul interviu dupa ce a devenit mama! Afla ce spune despre fetita ei, despre cum a slabit si vezi ce carucior de fite i-a luat! Exclusiv

Misty, primul interviu dupa ce a devenit mama! Afla ce spune despre fetita ei, despre cum a slabit si vezi ce carucior de fite i-a luat! Exclusiv
Misty, primul interviu dupa ce a devenit mama! Afla ce spune despre fetita ei, despre cum a slabit si vezi ce carucior de fite i-a luat! Exclusiv

Misty, pe numele ei real Alexandra Pavel, a nascut primul copil ai ei si al lui Keo, pe 27 decembrie, in mare secret.

Micuta Arya a venit pe lume prin cezariana, la o clinica privata din Capitala, a cantarit 3,010 kilograme si a masurat 50 de centimetri. Misty ne-a acordat primul interviu de cand a devenit mama, ne-a povestit cum se simte, cum a slabit, dar si ce carucior de fite a luat pentru fetita ei!

Reporter: Alexandra, felicitari! Cum te simti, cum e micuta Arya Violette?

Alexandra Pavel: Arya este foarte cuminte, sunt mandra si norocoasa, doarme singura in patutul ei in camera ei, mananca bine, e sanatoasa si frumoasa! Eu m-am ocupat

de ea din prima clipa si cu baita si cu tot, fara nicio frica, desi era atat de mica. Exista multe temeri inainte de nastere, eu cel putin, am avut multe, dar dupa ce vine pe lume, se asaza totul usor, usor si iti dai seama ca ai atat de multa dragoste, rabdare, pricepere, reflexe, instincte incat devii foarte stapana pe tine si pe orice situatie si parca nimeni nu stie si nu simte mai bine ca tine ce ii trebuie copilului tau! Parca explodez de cat de multa iubire simt, iubesc mult mai mult, pe mama mea, pe Keo, pe
Arya nu mai spun!

Reporter: Tu si Keo ati fost la cumparaturi recent si ati achizitionat un carucior al carui pret e in jur de 3.000 de lei… Ce ati mai cumparat pentru Arya?

Alexandra Pavel: Da, am fost sa ii luam fetitei noastre carucior si am gasit caruciorul  perfect in sensul ca am cautat unul care sa nu fie doar frumos, ci sa nu fie prea mare, sa fie usor, sa il pot manevra si singura.

Este foarte practic, il pot strange, desface, il pot cara si depozita in portbagaj si cu o singura mana, fara a avea nevoie de vreun ajutor. Am descoperit un magazin extraordinar, care are produse de foarte buna calitate si niste preturi si oferte atat de bune, incat marturisesc ca nu m-am mai uitat deloc la cat costa fiecare produs in parte, am luat tot ce am considerat sau ce mi-am dat seama ca voi avea nevoie.
Adevarul este ca iti dai seama si mai descoperi de ce anume ai nevoie, asa pe parcurs, sunt atat de multe lucruri necesare bebelusului, multe eu nici nu stiam ca exista, pana sa o am pe Arya.

Si... este adevarat, cum de altfel au aflat toti cei care au devenit parinti, nu te mai uiti la cat costa, intr-adevar vrei doar ce este mai bun si mai frumos pentru puiul tau, nu mai conteaza cat de mult ai muncit sau daca te sacrifici pe tine, din contra, tu nu prea mai existi, desi te simti mai viu si mai

fericit ca niciodata.

Reporter: Cum ai reusit sa slabesti atat de repede? Ai nascut acum doua luni si pare ca ai scapat de toate kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii. Care e secretul?

Alexandra Pavel: M-am ingrasat in timpul sarcinii 15-16 kg. Am dat jos la nastere vreo 7,8  si am ramas cu cateva kilograme, dar care abia se observa si nu ma grabesc sa le dau jos, eram oricum mult prea slaba pentru inaltimea mea, inainte de sarcina.

Nu tin nicio dieta pentru slabit pentru ca alaptez. Sunt pro alaptat bebelusii, macar pana la 6 luni. Dieta mea de fapt este foarte bogata si echilibrata. Ma simt foarte bine, nu ma mai simt o pustoaica, sunt si ma simt mama, e minunat!

Reporter: Esti si studenta la Facultatea de Psihologie. Ai fost la examene sau de cand a venit Arya pe lume nu ai mai avut timp de sesiune?

Alexandra Pavel: N-a fost foarte usor cu facultatea si cu bebelusa acasa dependenta de mine cu alaptatul.

Am intrat in sesiune la scurt timp dupa operatia de cezariana, cu programul schimbat total si multe ore de somn lipsa... dar nu vreau sa ma plang pentru ca mamele, bunicutele noastre reuseau sa faca atat de multe, ca atunci cand le aud povestind mi-este jena sa ma plang ca m-ar durea spatele sau ca as fi si eu obosita, jur! Tineau si casa, gateau, cresteau copii, mergeau si la studii dadeau si examene, mergeau si la serviciu, munceau de picau si nu le auzeai plangandu-se niciodata! Ce femei admirabile, ce eroine adevarate!
Eu am pus pe bara multe activitati pe care le aveam, prioritar pentru mine a fost sa ma ocup de copil si de examene, restul activitatilor le voi relua incetul cu incetul in curand.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Carmen de la Salciua are o slabiciune pentru Bianca Dragusanu: "E mama, femeie de succes si arata demential"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies