Mituri de frumusete care sunt adevarate! Uite de ce trebuie sa tii cont!

Mituri de frumusete care sunt adevarate! Uite de ce trebuie sa tii cont!
Mituri de frumusete care sunt adevarate! Uite de ce trebuie sa tii cont!

Pentru a arata perfect in fiecare zi, trebuie sa stii care sunt lucrurile ce iti fac cel mai bine.

 

Suntem tentate sa spunem ca cele mai multe mituri despre frumusete sunt false, insa de unele dintre ele trebuie sa tii cont. Iti spunem care sunt lucrurile pe care chiar trebuie sa le bagi in seama.
1. Cocurile si cozile stranse mult iti pot face parul sa cada- Orice coafura care cauzeaza tensiune la nivelul scalpului poate duce la caderea parului.
Din pacate, acesta nu va mai creste la loc.
2. Frecarea ochilor cauzeaza riduri- Nu o face in mod direct, insa miscarea face ca pielea delicata din juruk ochilor sa se fisureze, iar cu timpul vei vedea cum apar si ridurile.
3. Daca iti speli parul cu bere va deveni mai des si mai puternic- Berea este bogaya in proteine si vitamine care iti ajuta parul.
In schimb, alcool actioneaza ca un agent de curatare.
4. Anumite alimente pot cauza sau inrautati acneea- O dieta bogata in grasimi si ciocolata nu iti face bine, insa nu iti afecteaza in mod necesar pielea. Adevarul este ca nu exista inca o lisa de alimente care provoaca acnee pentru ca organismul fiecareia dintre noi reactioneaza diferit.

Suntem tentate sa spunem ca cele mai multe mituri despre frumusete sunt false, insa de unele dintre ele trebuie sa tii cont.

Iti spunem care sunt lucrurile pe care chiar trebuie sa le bagi in seama.

1. Cocurile si cozile stranse mult iti pot face parul sa cada- Orice coafura care cauzeaza tensiune la nivelul scalpului poate duce la caderea parului. Din pacate, acesta nu va mai creste la loc.

2. Frecarea ochilor cauzeaza riduri- Nu o face in mod direct, insa miscarea face ca pielea delicata din juruk ochilor sa se fisureze, iar cu timpul vei vedea cum apar si ridurile.


3. Daca iti speli parul cu bere va deveni mai des si mai puternic- Berea este bogaya in proteine si vitamine care iti ajuta parul. In schimb, alcool actioneaza ca un agent de curatare.

4. Anumite alimente pot cauza sau inrautati acneea- O dieta bogata in grasimi si ciocolata nu iti face bine, insa nu iti afecteaza in mod necesar pielea.
Adevarul este ca nu exista inca o lisa de alimente care provoaca acnee pentru ca organismul fiecareia dintre noi reactioneaza diferit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies