Mituri demontate despre dieta vegan! Uite ce minciuni se spun despre acest stil de viata

Mituri demontate despre dieta vegan! Uite ce minciuni se spun despre acest stil de viata
Mituri demontate despre dieta vegan! Uite ce minciuni se spun despre acest stil de viata

Dieta vegan este foarte populara in zilele noastre. Insa foarte multe persoane se tem sa aleaga acest stil de viata din cauza unor mituri. Uite care sunt acestea!

Daca esti vegetarian iti lispesti organismul de proteine. Este o afirmatie falsa. Nu doar ouale si carnea contin proteine. Exista foarte multe alimente bogate in aceste substante benefice pentru sanatate. Consuma nuci, quinoa, seminte sau ovaz.

Te scapa de kilogramele in plus ca prin minune- diata vegan este un stil de viata. Asta nu inseamna ca este solutia pentru a slabi miraculos ci pentru a duce o viata sanatoasa.

Mancarea vegan are un gust oribil- daca alegi stilul de viata vegan vei vedea ca primele saptamani sunt intradevar mai dificile. Evitand produsele de origine animala va trebui sa consumi alimente pe care pana atunci poate nu le-ai incercat. Insa exista foarte multe tipuri de preparate vegan gustoase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vegan inseamna o dieta bazata doar pe tofu si soia- exista foarte multe alimente care pot fi incluse in dieta vegan.

Fasolea, nautul precum si toate legumele si fructele  pot fi consumate de adeptii acestei diete.

Organismul tau este privat de calciu- unele persoane cred ca poti asimila calciul in organism doar prin consumul lactatelor. Acest lucru este fals. Poti incerca laptele de migdale, de exemplu!

Este greu sa prepari mancare vegan- odata ce te-ai deci sa urmezi acest tip de dieta abordezi altfel stilul de gatit.

Exista foarte multe retete care pot fi puse in practica, totul tine de vointa.

Dieta vegan este costisitoare- daca esti vegan ai parte de multe avantaje iar economisirea banilor este unul dintre ele. Carnea si lactatele sunt cele mai scumpe produse.

Sursa  en.amerikanki.com



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies