Mituri despre alegerea blugilor potriviti! Cum sa-ti cumperi perechea perfecta

Mituri despre alegerea blugilor potriviti! Cum sa-ti cumperi perechea perfecta
Mituri despre alegerea blugilor potriviti! Cum sa-ti cumperi perechea perfecta

Multe persoane intampina dificultati in gasirea blugilor potriviti si astfel percep mersul la cumparaturi ca un adevarat chin si nu ca pe ceva distractiv.

Pentru a gasi o pereche buna de jeans nu trebuie neaparat sa cheltui foarte multi bani pe o eticheta de designer si nici sa tii cont de prea multe reguli despre cum ar trebui sa te imbraci in functie de silueta. Daca vrei sa gasesti perechea perfecta de blugi, iata 7 mituri de avut in vedere la urmatoarea sesiune de shopping.

1. Blugii skinny sunt recomandati persoanelor slabe

Blugii skinny nu arata bine pe toate fetele, mai ales pe fetele cu forme voluptoase.

Fals! Acestia accentueaza forma naturala a corpului unei femei, facand-o sa para mai inalta. Exista idea gresita ca fetele mai plinute ar trebui sa poarte blugi evazati pentru a masca kilogramele in plus. Insa aceste croieli te fac sa arati de fapt mult mai scunda si mai plinuta. Daca blugii skinny nu sunt chiar pe placul tau, atunci poti incerca o croiala de tip boyfriend.

2.

Daca ti-ai gasit perechea de blugi potrivita in sezonul trecut, cu siguranta o vei gasi si in sezonul urmator

Nimic mai neadevarat! Uneori, designerii aduc mici modificari unui anumit model fara a-l redenumi si fara a informa clientii, astfel incat este posibil sa nu mai gasesti perechea de blugi preferata cand vei merge la cumparaturi. Asa ca atunci cand iti gasesti blugii potriviti profita si cumpara-ti mai multe perechi.

3. Blugii creati de designeri sunt cei mai potriviti

Nu neaparat! In general, designerii prefera sa evidentieze cat de grozave sunt modelele lor de blugi doar pentru a justifica pretul exagerat al produselor, insa in realitate, cel mai important este felul in care arata pe tine indiferent daca este o pereche de 200$ de la Frame sau una de 70$ de la Gap.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De altfel, este putin cunoscut faptul ca blugii Jessicai Simpson au aceeasi croiala ca cei de la J Brand, doar stilul si tesatura fiind diferite.

4. Buzunarele de la spate trebuie sa aiba imprimeuri

Blugii imprimati arata grozav atunci cand imprimeurile se afla pe partea din fata a acestora – imprimeuri, aplicatii din alte materiale, cusaturi, etc.

– sau cand au doar o dunga care coboara in lateral ca la smooching. Insa buzunarele de la spate nu trebuie sa aiba niciodata vreun imprimeu sau pietre aplicate, deoarece acestea dau impresia de ieftin.

5. Nu poti gasi o pereche de blugi grozava la mai putin de 50$

Fals! Branduri ca Uniqlo, H&M sau American Eagle produc blugi care costa mai putin de 50$ si se gasesc intr-o varietate de modele, culori, care arata mult mai scumpi decat sunt in realitate.

Chiar si Old Navy si-a actualizat recent gama, modelele lor mergand pana la masura 20 si avand o varietate mare de modele.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

6.

Persoanele scunde trebuie sa cumpere blugi scurti

Nu este intotdeauna valabil! Atunci cand nu-ti poti gasi blugi adecvati inaltimii tale, poti recurge la un croitor priceput care ii poate scurta, pastrandu-le croiala initiala. Si astfel nu vei pierde ocazia de a-ti cumpara blugii preferati.

7. Poti sa-ti creezi singura blugi cu aspect uzat

Gresit! Redarea aspectului uzat al blugilor nu este o arta usor de reprodus de catre amatori. Asa ca poti transforma o pereche veche de blugi daca le vei face taieturi sau daca ii speli de multe ori, insa cu toate astea nu vei obtine acel aspect decolorat creat de specialisti.

Sursa: cosmopolitan.com



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies