Mituri despre femei si munca! Uite ce nu trebuie sa crezi niciodata

Mituri despre femei si munca! Uite ce nu trebuie sa crezi niciodata
Mituri despre femei si munca! Uite ce nu trebuie sa crezi niciodata

Atunci cand vine vorba despre femei si job-urile lor, apar intotdeauna mituri sustinute sau nu de fapte reale.

 

Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele nu au un fundament real, insa au o influenta negativa asupra vietilor femeilor. Iata care sunt cele mai mari trei mituri.
1. Barbatii si femeile sunt egali la job
Adevarul este ca, in Marea Britanie, pentru fiecare dolar pe care il produce un barbat, o femeie produce de 82 de ori mai mult.
Uite cum poti muta balanta in favoarea ta: mandreste-te cu ce ai facut la birou, cere un salariu care sa fie pe masura muncii tale, imbraca-te frumos pentru a fi luata in serios si nu lasa pe nimeni sa creada ca nu te mai intorci la birou dupa ce ai copii.
2. Femeile renunta la job atunci cand au copii pentru ca isi doresc
Adevarul este ca cele mai multe femei renunta la job dupa ce nasc pentru ca sunt puse fata in fata cu un sot
care nu le sprijina acasa si cu sefi care nu le lasa sa faca schimbari minore in ritmul de lucru. De aceea, multe dintre ele nu au de ales si trebuie sa plece. Asa ca, inainte de a ramane insarcinata, vezi ce crede seful tau despre asta si incearca sa gasesti solutii pentru a-ti pastra serviciul si dupa sarcina.
3. Cariera lui este mai importanta ca a ta
Adevarul este ca in zilele noastre din ce in ce mai multe femei au inceput sa castige mai bine ca partenerii
lor. Asa ca lucrurile trebuie sa ramane la fel si dupa ce vin copiii pe lume. De fapt, ar fi logic ca partenerul tau sa-si doreasca sa-ti continui cariera si dupa ce nasti. Cercetarile demonstreaza ca femeile care muncesc dupa sarcina sunt mai putin deprimate.
Sursa: Cosmpolitan.com

Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele nu au un fundament real, insa au o influenta negativa asupra vietilor femeilor.

Iata care sunt cele mai mari trei mituri.

1. Barbatii si femeile sunt egali la locul de munca

Adevarul este ca, in Marea Britanie, pentru fiecare dolar pe care il produce un barbat, o femeie produce de 82 de ori mai mult. Uite cum poti muta balanta in favoarea ta: mandreste-te cu ce ai facut la birou, cere un salariu care sa fie pe masura muncii tale, imbraca-te frumos pentru a fi luata in serios si nu lasa pe nimeni sa creada ca nu te mai intorci la birou dupa ce ai copii.



2. Femeile renunta la job atunci cand au copii pentru ca isi doresc

Adevarul este ca cele mai multe femei renunta la job dupa ce nasc pentru ca sunt puse fata in fata cu un sot care nu le sprijina acasa si cu sefi care nu le lasa sa faca schimbari minore in ritmul de lucru. De aceea, multe dintre ele nu au de ales si trebuie sa plece.
Asa ca, inainte de a ramane insarcinata, vezi ce crede seful tau despre asta si incearca sa gasesti solutii pentru a-ti pastra serviciul si dupa sarcina.

3. Cariera lui este mai importanta ca a ta

Adevarul este ca in zilele noastre din ce in ce mai multe femei au inceput sa castige mai bine ca partenerii lor. Asa ca lucrurile trebuie sa ramane la fel si dupa ce vin copiii pe lume.
De fapt, ar fi logic ca partenerul tau sa-si doreasca sa-ti continui cariera si dupa ce nasti. Cercetarile demonstreaza ca femeile care muncesc dupa sarcina sunt mai putin deprimate. 

Sursa: Cosmpolitan.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies