Mituri despre fitness care iti fac mai mult rau decat bine

Mituri despre fitness care iti fac mai mult rau decat bine
Mituri despre fitness care iti fac mai mult rau decat bine

Indiferent daca vrei sa te tonifiezi, sa slabesti sau pur si simplu sa iti imbunatatesti starea de spirit, probabil ca gasirea celei mai potrivite rutine iti da batai de cap. Din pacate, exista foarte multe mituri despre fitness in legatura cu ce exercitii sa faci sau ce diete sa urmezi, care nu te vor ajuta sa obtii rezultatele pe care ti le doresti si care iti vor face mai mult rau decat bine.

Pentru a te mentine in forma nu trebuie decat sa mergi la sala de fitness o data sau de doua ori pe saptamana. Adevar: Mersul la sala o data sau de doua ori pe saptamana nu este suficient. Pentru ca antrenamentul tau sa produca rezultate reale, ar trebui sa faci exercitii de 3-5 ori pe saptamana.

Mit: Cel mai bun moment ca sa faci exercitii este dimineata, inainte de orice altceva.


Adevar: Cel mai bun moment sa faci exercitii este oricand ai timp, cu conditia sa alegi in asa fel incat antrenamentele sa aiba o anumita constanta. Ideal ar fi sa faci din fitness un obicei zilnic, asa ca daca esti genul de persoana care prefera sa mearga la sala noaptea tarziu, atunci mergi. Sau daca preferi sa alegi prin parc dimineata, fa acest lucru. Alegerea este doar a ta.

Mit: Ridicatul greutatilor transforma grasimea in muschi.
Adevar: Nu poti transforma grasimea in muschi. Fiziologic vorbind, sunt doua tesuturi foarte diferite. Tesutul adipos se gaseste sub piele, intre muschi si in jurul altor organe interne, cum ar fi inima, iar cel muscular, in tot corpul. Antrenamentul cu greutati poate ajuta la crestetea tesutului muscular care se afla in jurul tesutului adipos. Cel mai bun mod de a scapa de grasime este prin intermediul unui regim alimentar sanatos care sa includa legume, cereale integrale, proteine si grasimi sanatoase, cum ar fi cele care se gasesc in uleiul de

masline sau de peste.

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Aplica acest spray natural prin casa si scapa pentru totdeauna de mucegai! Costa sub cinci lei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Iata cum poti sa prepari acasa Tortul „Visul vietii” – cel mai rapid si delicios tort din lume

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies