Mobilier salon infrumusetare - Afla ce trebuie sa stii pentru o amenajare de nota 10

Mobilier salon infrumusetare - Afla ce trebuie sa stii pentru o amenajare de nota 10
Mobilier salon infrumusetare - Afla ce trebuie sa stii pentru o amenajare de nota 10

Amenajarea unui salon de infrumusetare prezinta o miza mare din dorinta de a raspunde nevoilor clientelei. In plus, este lucru stiut ca exista o concurenta acerba, prin urmare nu iti doresti ca salonul vecin sa fie mai atragator si luxos.

Cu toate acestea, nu inseamna ca trebuie sa cheltui o avere pentru a decora salonul. Mai degraba este important sa alegi cu atentie mobilierul si obiectele decorative care cresc la maxim confortul clientului, ofera relaxare deplina si rezista testului timpului.

Investeste intr-un pat si masa pentru masaj, foloseste culorile, dar opteaza si pentru acele accesorii menite sa faca diferenta. Iata detalii mai jos!

Alegerea temei

Saloanele de succes au o imagine a clientului ideal si ofera servicii si preturi menite sa ii atraga. Acelasi lucru este valabil si pentru designul salonului.

Daca clientii tai sunt extrem de pretentiosi, frecventeaza cercuri inalte, atunci decorul elegant, marmura, candelabrele in salon pot fi de bun augur.

Daca clientela ta nu se compune din oameni cu venituri foarte mari, isi doreste un mediu prietenos, in care sa se simta confortabil si sa se relaxeze, va trebui sa ii faci sa se simta ca acasa.

Foloseste o schema de culori (maxim 3 nuante), mobilierul si accesoriile compatibile cu mesajul pe care vrei sa il transmiti.

Indiferent de stilul pe care il adopti, creativitatea joaca un rol important. Imaginile de pe internet ale saloanelor pot fi o buna sursa de inspiratie.

Mobilier la moda

sursa foto: https://www.procosmetic.ro/pat-tratament-electric-exclusiv-cu-3-motoare-pro402214.html


Achizitioneaza mobilier functional si la moda. Ai nevoie pe langa statiile de lucru si de mobilier confortabil in zona de asteptare, rafturi, vitrine pentru articolele de vanzare.

Scaunele din piele, mesele si politele din sticla, respectiv metal sunt ideale pentru un salon, deoarece sunt durabile.

Un pat cosmetic electric este de asemenea o buna investitie.

Pui accent pe confortul clientului, lucru foarte important. Patul poate fi reglat electric potrivit dorintelor, iar persoana se va simti cu adevarat rasfatata. In acelasi timp, este un real ajutor pentru cosmetician, care are mai multa flexibilitate in manuire si tratarea clientului.


Iluminare potrivita si oglinzi


Lumina din salon trebuie sa fie suficient de puternica pentru a corespunde nevoilor personalului, insa in acelasi timp trebuie sa creeze un mediu relaxant.

Foloseste-te de aplicele de perete si lampile de pardoseala, iar acolo unde este posibil utilizeaza lumina naturala.

Totodata, investeste in oglinzi decorative de inalta calitate. Pe langa cele de perete trebuie sa le ai si pe cele de masa. Doamnele curioase vor vrea sa vada cum arata coafura lor.


Ca observatie de final, nu pune pe peretii salonului tau calendare si postere cu modele care au coafuri extravagante.

Mai bine ia in considerare sa aduci cat mai multe plante in amenajarea salonului tau de infrumusetare. Rezultatul va fi grozav! Succes!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

5 modele de botine ieftine pe care le poti cumpara online

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies