Modă pentru femei peste 50 de ani. Idei de ținute și sfaturi pentru garderobă

moda pentru femei peste 50 de ani
Modă pentru femei peste 50 de ani

Există nenumărate articole vestimentare pe care le puteți include în garderobă. Însă știați ce puteți alege, dacă aveți vârsta de peste 50 de ani?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre ideile de ținute și sfaturi pentru garderoba voastră, pe care le puteți lua în seamă, dacă aveți vârsta de peste 50 de ani.

 

1. Pulovere în dungi și pantaloni până la gleznă

O primă idee legată de articolele vestimentare pe care le puteți include în garderobă, odată cu trecerea vârstei de 50 de ani, este reprezentată de puloverele în dungi, dar și de pantalonii până la gleznă.

Ar trebui să renunțați la puloverele supradimensionate, și să le înlocuiți cu cele din tricot, cu model dungat, fie că dungile sunt pe orizontală sau pe verticală. De asemenea, ar trebui să înlocuiți pantalonii prea largi sau prea strâmți, cu cei până la glezna, care vă pot ajuta să alcătuiți o ținută casual, dar și elegantă în același timp.

Citește și: 6 alimente care accelerează procesul de îmbătrânire. Evită-le pentru a te simți tânără

Modă pentru femei peste 50 de ani[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cel mai nociv produs de machiaj. Egiptenii antici foloseau un produs cosmetic asemănător în anii 3000 Î.HR.

2. Adăugați straturi

Indiferent că este vorba despre adăugarea unei eșarfe, ca accesoriu la o ținută sau despre adăugarea unui sacou sau a unui cardigan, peste topul ales, cu siguranță va reprezenta o alegere potrivită, în special odată cu vârsta de 50 de ani.

În plus, puteți lua în calcul și topurile cu croi asimetric sau jachetele, pentru a adăuga un bonus ținutei, iar în ceea ce privește eșarfele, acestea se pot regăsi în nenumărate culori, modele, care mai de care sofisticate și elegante, de dimensiuni mai mici sau mai mari, care pot completa orice ținută.

haine pentru femei peste 50 de ani
Modă pentru femei peste 50 de ani[Sursa foto: freepik]

3. Culori și imprimeuri

Atenție trebuie să fie și în ceea ce privește culorile și imprimeurile regăsite pe articolele vestimentare purtate, ceea ce se recomandă să faceți astfel, este să vă alegeți o culoare care să se potrivească cât

mai bine cu personalitatea pe care o aveți, iar ulterior să alcătuiți o ținută astfel încât această culoare îndrăzneață să fie cumva atenuată. Același lucru se aplică și în cazul imprimeurilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Modă pentru femei peste 50 de ani[Sursa foto: freepik]

4. Stil Boho chic

De luat în calcul este și stilul boho chic, pe care îl puteți duce într-o extremă sau alta, alegând să purtați articole vestimentare cât mai colorate și diverse ca mărimi și texturi, dar

și accesorii precum bandanele imprimate, însă în egală măsură, puteți ține acest stil într-o notă elegantă, purtând un palton roșu și accesorii fine din argint, de exemplu.

articole vestimentare pentru femei pest 50 de ani
Modă pentru femei peste 50 de ani[Sursa foto: freepik]

5. Denim

Indiferent de vârstă, dacă veți alege să purtați o pereche de denim, nu veți da greș niciodată. Se recomandă totuși să alegeți o culoare mai închisă a acestora, talia să fie elastică, pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință, și să alegeți un model cât se poate de respirabil.

Modă pentru femei peste 50 de ani[Sursa foto: freepik]

6. Ținute de vară

În ciuda faptului că unele persoane care ajung la vârsta de 50 de ani, nu mai obișnuiesc să poarte atât de des rochii, aflați că acestea se potrivesc de minune, și nu veți face nimic altceva decât în momentul în care le veți purta, veți radia din toate punctele de vedere, rafinament și eleganță.

Pentru a vă putea simți cât mai bine în pielea voastră, puteți alege rochiile fluide, pe care să le purtați simple sau deasupra unei perechi de pantaloni elastici, din bumbac, pentru a vă îmbunătăți totodată și silueta.

Modă pentru femei peste 50 de ani[Sursa foto: freepik]

7. Jambiere și blugi skinny

În ciuda faptului că perechile de pantaloni din denim cu un model mai larg, vă fac să vă simțiți cât se poate de confortabil, puteți lua în considerare și jambierele și blugii skinny. Îi puteți asorta de minune cu topurile supradimensionate, la care să adăugați o eșarfă sau un cardigan, în funcție de alegerea dorită. Blugii skinny se pot purta de minune cu cămășile de in sau satin, pentru un look clasic și elegant.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Modă pentru femei peste 50 de ani[Sursa foto: freepik]

8. Ținute de plajă

Cu cât vă simțiți mai în largul vostru, cu atât ar trebui să continuați să purtați diverse ținute de plajă, în special atunci când mergeți în vacanțe. Introduceți în garderobă articolele vestimentare cu volane, topurile fluide, pantalonii largi și respirabili, dar și rochiile lejere. Astfel, vă veți putea asigura că aveți nenumărate ținute de plajă, potrivite pentru voi.

tinute pentru femei peste 50 de ani
Modă pentru femei peste 50 de ani[Sursa foto: freepik]

9. O rochie neagră

Rochia neagră nu trebuie să lipsească din garderobă, indiferent de vârstă, fiind perfectă pentru orice tip de eveniment și ocazie, iar dacă îi veți adăugați și un plus de stil cu diverse accesorii, cu siguranță veți avea o apariție uimitoare.

Modă pentru femei peste 50 de ani[Sursa foto: freepik]

10. Ținute de toamnă

Nu în ultimul rând, trebuie să luăm în calcul și anumite articole vestimentare pentru sezonul de toamnă, iar cu siguranță nu ar trebui să lipsească din garderobă jachetele de culori deschise, cizmele elegante, dar și alte astfel de articole vestimentare, care vă pot face să vă simțiți ca și cum nu ați ajuns la vârsta de 50 de ani, în timp ce faceți o plimbare în aer liber si vă simțiți bine în pielea voastră.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

sfaturi pentru femei peste 50 de ani
Modă pentru femei peste 50 de ani[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cel mai nociv produs de machiaj. Egiptenii antici foloseau un produs cosmetic asemănător în anii 3000 Î.HR.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies