Modele de incaltaminte indragite in anii '80, din nou in tendinte

Modele de incaltaminte indragite in anii '80, din nou in tendinte
Modele de incaltaminte indragite in anii '80, din nou in tendinte

Briza anilor '80 se resimte in alegerile stilistice de zi cu zi ale impatimitelor modei, mai ales atunci cand vine vorba de incaltaminte.

Tocul gros, cu inaltime de aproximativ 4-5 cm, cu forme abstracte, se regaseste in toate prezentarile actuale de moda. Designerii de peste hotare  dau tonul si propun modele originale si indraznete de pantofi, cizme, sandale sau botine de inspiratie optzecista. 

Creatorul roman de incaltaminte Ionut Glavan, ale carui modele sunt purtate de foarte multe vedete autohtone, mentioneaza ca in aceasta primavara tendintele in materie de moda vor avea influente retro, cu design inedit, punand confortul pe primul loc, mai ales atunci cand vorbim despre platformele si tanchetele medii.

De asemenea, sunt in trend modelele de incaltaminte cu platforma cat mai groasa si mai inalta, iar la sandale sau pantofi, preferate sunt cele din materiale cu textura. Pantofii cu varful ascutit si talpa plata este unul din trendurile lansate inca din vara lui 2016 ce se poate integra cu succes si in tendintele actuale.

Catifeaua, material pretios ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei doamne, ramane printre preferatele sezonului, iar culorile care predomina sunt cele intense precum mov, bordeaux, verde si albastru.



In concluzie, nu se mai poarta modelele clasice, asa cum am fost obisnuite. Revin incaltarile cu tocuri mici pe care mamele noastre le purtau cand eram noi copii.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce cadou trebuie sa ii faci iubitului tau de Valentine’s Day! Adina Buzatu iti recomanda cele mai in trend daruri... masculine!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies