Modele de unghii cu ojă semipermanentă 2022. Ce culori se poartă anul acesta

Modele de unghii cu ojă semipermanentă 2022. Ce culori se poartă anul acesta
Modele de unghii cu ojă semipermanentă 2022. Ce culori se poartă anul acesta

Oja semipermanentă nu va dezamăgi niciodată. Prin urmare, în anul 2022, modelele de unghii sunt din ce în ce mai actuale. Află care sunt acestea și ce culori se poartă, din rândurile următoare.

  Iată câteva sugestii de modele de unghii cu ojă semipermanentă pentru diverse ocazii precum Dragobete, Paște, Crăciun și chiar pentru sezonul cald de vară.

 

Modele de unghii cu ojă semipermanentă pentru Dragobete

Dragobetele reprezintă sărbătoarea iubirii, zi pe care o petrecem alături de persoana iubită. Bineînțeles că ne dorim să fim perfecte în această zi, iar pentru asta putem alege modelele de unghii cu ojă semipermanentă cu model de semilună, ombre sau multe altele.

modele de unghii cu oja semipermanenta de Dragobete

Citeste si: CITEȘTE: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Model de unghii semilună

Acest model de unghii oferă un aspect foarte modern. Este unul aparte și potrivit pentru Dragobete, datorită modelului de semilună. Nuanța potrivită pentru acest model poate să fie, bineînțeles, roșu aprins sau grena cu mici detalii de alb, auriu sau argintiu.

Model de unghii ombre

Nuanța de roșu va fi mereu percepută ca o nuanță feminină, prin urmare, este potrivită și pentru Dragobete. Dar dacă alegeți modelul ombre, veți căpăta un look foarte fresh și actual. De obicei, se aplică trei nuanțe de ojă, începând de la roșu burgundy și continuând cu alte două nuanțe de roșu mai deschis. Iar dacă vă doriți un plus acestui model, puteți adăuga și sclipici.

Model unghii cu diverse modele

Dacă doriți însă, să optați pentru un model simplu, aflați că tendințele nu se schimbă. Și în anul 2022, de Dragobete, puteți alege o nuanță de roșu, peste care să aplicați diferite modele specifice pentru această sărbătoare a iubirii.

 

 

Modele de unghii cu ojă semipermanentă pentru Paște 2022

Sărbătoarea de Paște strânge în jurul mesei aproape toată familia. Este ocazia perfectă pentru a ne alege modelul de unghii cu ojă semipermanentă, în ton cu perioada. În acest an, ne vom bucura de modele cu aspect 3D, de o nuanță de mov sidefat și imprimeuri florale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

modele de unghii cu oja semipermanenta de Paste

Citeste si: Cum sa tratezi unghiile fragile, care se exfoliaza

Model de unghii mov sidefat

Această nuanță de mov sidefat este o nuanță care te va face să arăți foarte specială. Este perfectă pentru această sărbătoare și te va face să te simți în totalitate confortabil.

Model de unghii cu aspect 3D

Cu acest model de unghii, nu vei da greș niciodată. Este un model care va atrage atenția iremediabil. Poți alege diferite modele, dar pentru această sărbătoare, se recomandă florile cu aspect 3D, dacă îți dorești să ai un look spectaculos.

Model de unghii cu imprimeuri florale

Dacă sunteți o persoană care nu dorește să iasă în evidență, aflați că acest model cu imprimeuri florale este fix alegerea de care aveți nevoie.

Sunt ideale pentru ținutele lejere și feminine pe care le veți purta de Paște.

 

Modele de unghii cu ojă semipermanentă pentru vara 2022

Nuanța modelului de unghii cu ojă semipermanentă, din acest an este neon. Deseori aceasta nuanța sunt destul de greu de purtat, din cauza nuanței puternice pe care o au. Modelele de unghii din acest an, pentru vara sunt cele neon simple, neon french și neon cu pietricele.

modele de unghii cu oja semipermanenta pentru vara

Citeste si: DESCOPERĂ: Modele de unghii îndrăznețe pentru Halloween

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Model de unghii neon french

Se poartă modelul de unghii de o culoare neon, cu model french. Acestea pot fi de o singură culoare sau chiar puteți opta pentru un model curcubeu (fiecare unghie cu o altă culoare). Sigur veți atrage atenția și vă veți bucura de acest model fresh, deosebit.

Model de unghii neon

Dacă nu preferați modelul french de unghii, puteți opta pentru o singură culoare a ojei  pentru întreaga mâna. Variantele sunt diverse, de la roz și albastru, până la verde, galben și portocaliu. Alegeți să purtați și o ținută potrivită cu acest model inedit de unghii.

Model de unghii neon cu pietricele

Dacă vă plac lucrurile extravagante, aflați că există și un model de unghii cu ojă neon căreia să-i adăugați câteva pietricele. Alegeți nuanța dorită de ojă și alegeți o unghie pe care să puneți câteva pietricele pentru a avea un look mai interesant.

 

Modele de unghii cu ojă semipermanentă pentru Crăciunul 2022

Pentru perioada Crăciunului, în anul 2022, modelele de unghii cu ojă semipermanentă sunt cele cu sclipici și cristale, cu particule strălucitoare si cele nail art care imită dantela. Astfel, veți căpăta un aspect al unghiilor elegant și deosebit.

modele de unghii cu oja semipermanenta de Craciun

Citeste si: CITEȘTE: 6 Modele manichiură pentru unghii mici

Model de unghii cu sclipici și cristale

Sclipiciul te poate ajuta mereu să atragi atenția. Atât acesta, cât și aplicațiile din cristale fac unghiile să pară mult mai speciale, pentru astfel de ocazii, cum este Crăciunul. Datorită acestor modele de unghii, veți avea un aer mult mai modern și strălucitor.

Model de unghii cu particule strălucitoare

Datorită acestui model, unghiile tale vor avea un efect cu adevărat special. Alege acest model, dacă îți dorești să ieși în evidență în adevăratul sens al cuvântului. Poți folosi culori atât neutre, cât și mai intense (roșu sau grena), in ceea ce privește nuanța.

Model de unghii nail art care imită dantela

Perfecte pentru seara de Crăciun sunt și modelele de unghii care folosesc nail art cu imitație de dantelă. Astfel, vei aborda un model de unghii total diferit și vei deține cu siguranță elementul cheie.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce să porți ca să ai NOROC în DRAGOSTE. Care este secretul?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies