Modelul Emily Nicholson are cancer la numai 24 de ani

Modelul Emily Nicholson are cancer la numai 24 de ani
Modelul Emily Nicholson are cancer la numai 24 de ani

După ce medicii au diagnosticat-o cu o formă foarte avansată de cancer, modelul Emily Nicholson de 24 de ani a renunţat la carieră.

Din cauza tratamentului, modelul s-a ingrasat 32 de kg.

Fostul model a decis sa renunte la cariera ei in momentul in care medicii i-au zis ca mai are 1 an de trait, fiind diagnosticată ca având cancer terminal la creier.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna IULIE 2019. În Luna lui Cuptor, vom avea parte de o conjuncție rară! Trei zodii vor avea ZILE NEGRE! Ghinionul le va urmări- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: HOROSCOP. Femeia de aur a verii 2019. Reușește să facă tot ce își propune

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: DIETĂ. Mihaela Tatu a reușit să slăbească în timp-record: ”Aveam aproape 100 de kilograme. Atunci m-am speriat!”

Citeste si: Andreea Mantea, băutura care o ajută să-și mențină silueta

Citeste si: 7 femei din 10 suferă de aceste simptome. Primele semne care apar în toate tipurile de cancer! Mare atenţie la ele

Aceasta a vrut sa se bucure de fiecare zi ramasa. Asa ca a decis sa se casatoreasca cu iubitul ei, Jamie Smith.

Din nefericire, planul nu a fost dus la finalizare. Emily Nicholson a fost parasita de logodnicul ei cu cateva zile inainte de nunta.

Tanara sustine ca acesta nu a putut accepta faptul ca iubita lui s-a ingrasat 32 de kg din cauza tratamentului pentru cancer.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

DIETĂ. Mihaela Tatu a reușit să slăbească în timp-record: ”Aveam aproape 100 de kilograme. Atunci m-am speriat!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies